Reduceri Altex si evoMAG de Black Friday

Ofertele Altex si evoMAG de Black Friday



Reduceri Altex si evoMAG de Black Friday

Altex mentioneaza ca oferta de Black Firday se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 4 decembrie. Pe lista promotiilor de Black Friday la Altex se afla produse precum laptop-uri, telefoane, electrocasnice si chiar si anvelope auto.
Cele mai mari reduceri afisate anul acesta de eMAG ajung la aproximativ 40%.



Retailerul evoMAG desfasoara campania Black Friday 2019 in perioada 1 noiembrie – 7 noiembrie. Printre cele mai mari reduceri afisate de evoMAG (aproximativ -60%) sunt cele la imprimante si routere wireless.
Printre magazinele care au demarat ofertele de Black Friday se mai afla iHunt (telefoane si alte dispozitive electronice), Lensa (ochelari de soare, rame de ochelari, lentile de contact), ItGalaxy (telefoane, laptop-uri si alte dispozitive electronice) si StradaIt (telefoane, componente PC si alte dispozitive electronice).
O oferta inedita in acest an este cea facuta de Banca Transilvania. Banca a anuntat ca pe 15 noiembrie ofera in leasing 50 de masini electrice cu dobanda de 0% si comision lunar de gestiune zero. Masinile pot fi cumparate de la orice dealer autorizat din Romania.