Noul Nokia 3310 Pret, Specificatii si disponibilitate.

Noul Nokia 3310 Pret, Specificatii si disponibilitate.


Telefonul considerat cel mai fiabil şi rezistent din toate timpurile a fost readus la viaţă. Nokia a prezentat duminică seară noul model 3310, la târgul de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona.

Nokia a lansat oficial noul 3310, varianta îmbunătăţită şi modernizată a unuia dintre cele mai iubite şi mai apreciate telefoane din istorie.

Bateria e pe măsura renumelui Nokia 3310 - o încărcare e suficientă pentru 22 de ore de convorbiri sau 31 de zile în stand by.

Noul Nokia 3310 Pret, Specificatii si disponibilitate.


Noul model are în plus faţă de predecesor o cameră foto de 2MP, cu blitz cu LED, radio FM şi o baterie detaşabilă Li-Ion de 1200 de mAh. Telefonul de asemenea vine cu un display TFT de 2,4 inci, color, spre deosebire de fostul model. De asemenea, sunetele de alertă sunt Mp3 polifonice, spre deosebire de tonurile "iconice" ale primului 3310.

Telefonul vine în patru variante de culoare: Roşu Cald, Albastru închis, Galben şi Gri. Telefonul, lansat original în 2000, şi în multe feluri fiind unul dintre pionierii erei telefoanelor mobile, va fi vândut drept o modalitate de a avea baterie extrem de bună, într-o carcasă aproape indistructibilă.

Noul model de Nokia păstrează celebrul ringtone, iar asemănările cu versiunea lansată acum 17 ani nu se opresc aici. Noul 3310 păstrează aceeaşi formă, însă e mai subţire şi mai uşor. Cei de la Nokia n-au uitat nici de jocul "Snake". Dispozitivul se poate conecta la internet, dar nu poate rula aplicaţii precum Facebook sau Twitter. Are totuşi un ecran mai mare şi display color.

Nokia 3310 va costa 49 de euro și va fi disponibil probabil o data cu restul telefoanelor, adica in al doilea trimestru al anului curent.

Nokia 3310 o sa fie disponibil in curand pe site-ul eMAG