BLACK FRIDAY 2016. Fashion Days incepe Black Friday pe 18 noiembrie 2016 cu reduceri uriase

BLACK FRIDAY 2016. Fashion Days incepe Black Friday pe 18 noiembrie 2016


BLACK FRIDAY 2016: Fashion Days, destinația numărul 1 de fashion online, va organiza Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, în data de 18 noiembrie. În acest an, clienții se vor bucura de selecții aduse în exclusivitate pentru campania de Black Friday, numărul produselor achiziționate special pentru această ocazie, fiind de 4 ori mai mare decât în 2015. Oferta va conține produse de sezon, majoritatea fiind din colecțiile toamnă-iarnă 2016.

BLACK FRIDAY 2016. Fashion Days incepe Black Friday pe 18 noiembrie 2016

BLACK FRIDAY 2016: Fashion Days este destinația numărul #1 de shopping datorită selecției vaste de produse, dar și serviciilor cu valoare adăugată precum livrarea și returul gratuite. De asemenea, clienții beneficiază și de servicii precum livrarea rapidă în 2 zile lucrătoare, achiziționarea rapidă a produselor prin aplicația mobilă sau posibilitatea introducerii articolelor favorite în wishlist. Mai mult, clienții pot plăti sigur, ușor și rapid prin opțiunea Pay by Click care salvează datele cardului pentru a efectua instant plata comenzii sau pot alege din opțiunile de plată în rate disponibile prin partenerii bancari.

Fondată în 2009 de către antreprenori elvețieni, compania s-a extins rapid și operează în prezent în România, Bulgaria și Ungaria. Cu peste 4 milioane de clienți, Fashion Days este unul dintre jucătorii cheie ai industriei de modă din regiune, care transformă shoppingul online într-o experiență surprinzătoare și captivantă. Din 2015, Fashion Days este parte a grupului eMAG.

Pentru utilizatorii aplicației mobile Fashion Days, Black Friday va începe, în exclusivitate, mai devreme. Aceștia vor fi anunțați prin “push notifications” cu privire la ora la care vor începe promoțiile.

Clienții vor beneficia de cele mai bune oferte de preț la toate categoriile de produse listate în shop, de la piese de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii și până la produse pentru casă. Indiferent de valoarea comenzii, de BLACK FRIDAY 2016: Fashion Days va asigura livrarea și returul gratuite.

Black Friday este un fenomen în România, iar pentru clienții noștri este cel mai mare eveniment de shopping de fashion. Pregătirile au început cu mai multe luni înainte, cu achiziții speciale pentru eveniment, pentru că ne dorim să le oferim acestora bucuria de a-și cumpăra produsele dorite la cele mai bune prețuri. Anul acesta, completăm gama variată de produse cu multe surprize și cu servicii de calitate, precum livrarea și returul gratuite”, spune Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer Fashion Days.