Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriUltimele noutati WhatsApp :-)

Ultimele noutati WhatsApp :-)


Se vehiculează de mult timp că vom putea iniția apeluri video cu WhatsApp, iar acum, respectiva funcție, a devenit realitate, scrie antena3.ro

Schimbare importantă făcută de WhatsApp


În cazul în care erați în pană de aplicații cu care să vă vedeți prietenii de peste mări și țări, cea mai recentă versiune de WhatsApp tocmai a introdus această funcție în varianta pentru publicul larg. În contextul în care puteți purta deja astfel de conversații prin intermediul Messenger, Facetime, Skype sau Google Duo, ați fi tentați să credeți că această actualizare a venit cam târziu. Nu este însă chiar așa.

Cei mai mulți dintre noi își doresc să folosească o singură aplicație pentru toate nevoile de comunicații între prieteni.

Având în vedere că peste un miliard de persoane folosesc deja WhatsApp, este îmbucurător că aplicația nu se mai rezumă doar la mesaje text sau apeluri audio. În teorie, noua funcție ar trebui să ajungă în toate colțurile mapamondului în următoarele zile și săptămâni.

Dacă nu mai aveți răbdare, puteți instala acest beta de pe APK Mirror, pentru a iniția acum o video conferință, cu condiția să aveți un smartphone cu Android.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine