Sunt originale parfumurile de pe Elefant si altele asemenea?

Sunt originale parfumurile de pe Elefant și altele asemenea?


Din ce in ce mai des aud intrebarea daca parfumurile comercializate la reduceri de Elefant sunt sau nu original si daca merita sa fie cumparate ? Cel putin pe multe grupuri de Facebook se discuta aprins si pro dar si contra parfumurilor aflate la reduceri pe site-ul Elefant. Toti se mira cum este posibil ca un parfum original de pe Elefant sa fie redus de la 200-300 lei la doar 50-60 lei.Cum sa cumperi un parfum la cel mai bun pret, dar in acelasi timp de buna calitate


Unul dintre cele mai cumparate produse cosmetice / de ingrijire personala este parfumul. Si totusi, pe piata marile volume sunt generate de produsele de calitate inferioara. Unele sunt comercializate cel putin in mod onest (consumatorul isi asuma faptul ca platestie foarte putin pentru calitate scazuta), altele copiaza produse originale si pacalesc clientii (incalcand in acelasi timp si legea), care platesc prea mult doar pentru un brand aparent.

Reduceri parfumuri online la Elefant


Referindu-se insa strict la parfumurile originale, lansate de cele mai cunoscute branduri in domeniu, si aici preturile pot fi foarte diferite intre comercianti. Este foarte bine cunoscut faptul ca in magazinele online preturile parfumurilor sunt in general mai mici decat in magazinele clasice, offline.

Diferenta de pret este justificata de cheltuielile operationale, de marketing etc. Consumatorii trebuie sa fie foarte atenti insa la toate detaliile si sa cumpere parfumuri pentru barbati si femei doar din magazine de incredere, pentru a se asigura ca platesc pentru produse autentice. Atentie, si in mediul offline exista o multime de falsuri, deci pana la urma conteaza foarte mult increderea in comerciant.

Care este cel mai bun parfum? Alegerea depinde de fiecare, caci exista multe tipuri de parfumuri, la fel ca in cazul produselor de fashion, unde stilurile sunt apreciate in mod diferit. Pe internet pot fi gasite recenzii ale multor produse din categoria parfumurilor si chiar si analize comparative, topuri si alte informatii relevante pentru clienti, pe website-uri precum Elefant - un util ghid de shopping online.

Daca vrei sa cumperi parfumuri de calitate, dar in acelasi timp sa nu platesti foarte multi bani, poti cauta si brandurile care insista pe pret pentru a se diferentia, dar care in acelasi timp raman in categoria premium. O strategie buna este sa "vanezi" promotiile si reducerile online de la Elefant atat offline, cat si online.

Parfumurile sunt in general asociate cu femeile, insa segmentul de parfumuri barbatesti conteaza tot mai mult in vanzarile inregistrate de magazinele de specialitate. Parfumurile pentru barbati tin de stilul masculin, fiind parte integrata din modul in care barbatii isi exprima personalitatea.