Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Samsung a decis sa opreasca (momentan) vazarile de smartphone Galaxy Note 7

Samsung a decis sa opreasca (momentan) vazarile de smartphone Galaxy Note 7


Potrivit unor informaţii apărute în presa sud-coreeană, unii utilizatori ai noului telefon Galaxy Note 7, care a fost lansat în Coreea de Sud şi pe alte pieţe la începutul acestei luni, s-au plâns că bateria telefonului lor a explodat.

Cel mai performant telefon, retras de pe piaţă


Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co a anunţat vineri, în mod oficial, că a decis să oprească vânzările de smartphones Galaxy Note 7 şi de asemenea va furniza noi dispozitive pentru telefoanele vândute deja, după descoperirea unor probleme la bateria telefonului.

Într-un comunicat de presă, Samsung a precizat că va dura aproximativ două săptămâni să pregătească noi dispozitive pentru telefoanele care au fost vândute deja. Grupul precizează că dintr-un număr de un milion de telefoane Galaxy Note 7 au fost indentificate doar 24 de exemplare cu probleme la baterie.Existenţa unor probleme de calitate la Galaxy Note 7 ar putea provoca pierderi Samsung în condiţiile în care grupul sud-coreean contează pe mai noul smartphone al său pentru a menţine dinamica vânzărilor şi a veniturilor în a doua jumătate a acestui an. În plus, decizia celor de la Samsung de a opri vânzările de Galaxy Note 7 vine cu o săptămână înainte ca rivalul american Apple să prezinte un nou model de iPhone.

Galaxy Note 7 este comercializat în SUA şi Coreea de Sud începând cu data de 19 august, la un preţ de 882 de dolari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine