Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Samsung Electronics România, subsidiara locală a gigantului sud-coreean cu acelaşi nume, mizează pe noua generaţie de ceasuri inteli­gente, Gear S3

Samsung Electronics România, subsidiara locală a gigantului sud-coreean cu acelaşi nume, mizează pe noua generaţie de ceasuri inteli­gente, Gear S3


Samsung Electronics România, subsidiara locală a gigantului sud-coreean cu acelaşi nume, mizează pe noua generaţie de ceasuri inteli­gente, Gear S3, lansată săptă­mâ­na aceasta la Berlin, pentru a-şi con­so­lida poziţia pe piaţa de profil, esti­mând vânzări cu 35% mai mari faţă de anul trecut.

Suntem încrezători că noul Gear S3 ne va consolida poziţia de lider local pe segmentul smartwatch-urilor, dispo­zitivul oferindu-le utilizatorilor confort, mobilitate şi cea mai nouă tehnologie, chiar la încheietura mâinii. Estimăm că anul acesta vom înregistra o creştere de peste 35%, de altfel acesta fiind procentul cu care piaţa de smartwatch-uri creşte anual“, a declarat pentru ZF (sursa citata) Cristian Cojocaru, şeful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics România.

Samsung: „Noul Samsung Gear S3 ne va consolida poziţia pe piaţă. Vânzările de smartwatch-uri vor creşte cu 35%“


Compania sud-coreeană a lansat miercuri la Berlin noua generaţie de smartwatch-uri Samsung Gear S3, care pune accent atât pe designul clasic asemănător ceasurilor tradiţionale, cât şi pe tehnologie, înglobând o serie de funcţii smart.Samsung Gear S3 este disponibil în două variante - Classic şi Frontier, aceasta din urmă fiind creată pentru condiţii mai dure de utilizare, în special pentru activităţi în aer liber.

Cele două modele vin cu o serie de funcţii noi faţă de generaţia ante­rioară, Samsung Gear S2, pre­cum conexiune 4G, GPS încor­­po­rat, ecran mai rezistent (teh­no­logia Corning® Go­rilla® Glass SR+) şi o ba­terie de capacitate mai mare (380 mAh) care asigură o durată de utilizare de până la patru zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine