Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriCele mai bine vandute telefoane mobile din toate timpurile inainte de aparitia telefoanelor smart

Cele mai bine vandute telefoane mobile din toate timpurile inainte de aparitia telefoanelor smartTopul 5 este acaparat de modele simple folosite pentru funcţia lor de bază, apelul, potrivit top-10-list.org.

Cele mai bine vandute telefoane mobile din toate timpurile inainte de aparitia telefoanelor smart


1. Nokia 1100. S-a vândut până în prezent în peste 250 milioane de unităţi în lumea întreagă. A fost lansat în 2003. În ţările în curs de dezvoltare, acest telefon este încă în topul celor mai vândute telefoane mobile.


2. Nokia 3210. S-a vândut până în prezent în peste 160 milioane de exemplare, de la lansarea sa în 1999.

3. Motorola RAZR V3. S-a vândut în 130 milioane de unităţi până în prezent. Telefonul a fost lansat în 2004 şi avea şi cameră foto încorporată.

4. Nokia 3310. Nokia 3310 s-a vândut în peste 126 milioane de exemplare.Este un telefon Dual-band şi este în prezent al patrulea cel mai bine vândut telefon din lume. Nokia 3310 este un upgrade al modelului Nokia 3210.5. Nokia 2100. S-a vândut în peste 20 milioane unităţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine