[UPDATE #8] Reduceri Black Friday: Cand incepe Black Friday eMAG, Flanco, Libris, Elefant, QuickMobile si alte magazinele online participante! (Date oficiale confirmate)

[UPDATE #8] OFERTA HOT: Reduceri Black Friday: Cand incepe Black Friday eMAG, Flanco, Libris & QuickMobile si alte magazinele online participante! (Date oficiale confirmate)



Febra celui mai mare eveniment de shopping online incepe sa-si faca simtita prezenta. Chiar daca in lumea online alte evenimente mai putin fericite, stiti la ce ma refer, au prioritate, in paralel Black Friday 2015 se apropie si incepe imediat.

Am o lista oficiala ce se va updata in live blog, cu cele mai tari oferte si cele mai bune reduceri din magazinele participante. Mai jos aveti ora la care incepe fiecare eveniment, ora la care incepe Black Friday eMAG, ora la care incepe Black Friday Libris si multe alte magazine tari. Ne vom focusa ca in fiecare an pe eMAG, Flanco, Libris dar si altii.

Cand incepe black friday 2015 la emag


Incepe perioada de foc a cadourilor, toti cautam idei de cadouri pentru sarbatori. Black Friday 2015 este primul as din maneca cand ne pregatim sa cumparam online. Simtim cum gandurile despre cadouri, pentru persoanele dragi noua ne cuprind si incepem sa ne gandim ce cadouri oferim si ce idei de cadouri avem. Black Friday 2015 este o oportunitate ideala pentru a cumpara online sau offline cadouri pentru prieteni, familiei si apropiati. Black Friday in acest an incepe in 20 Noiembrie, startul il da cel mai mare retaier online, eMAG. Raspunsul la intrebarea Cand incepe black friday 2015 la emag il avem deja, incepe in 20 Noiembrie 2015 dis-de-dimineata la ora 7:00 poate chiar mai repede la 6:30.

Magazinul eMAG de Black Friday a facut publice mai multe informatii, in cadrul a doua meeting-uri, una cu bloggerii importanti din lumea online si una cu presa. Iata ce informatii s-au oferit:

  • Incepe pe 20 noiembrie, “dis de dimineata”.
  • eMAG va oferi in cadrul celui mai mare eveniment de shopping online reduceri in valoare totala de peste 100 de milioane de lei. 650.000 de produse vor fi incluse în cea mai diversificată ofertă de la primul Black Friday din România: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, produse de îngrijire personală și cosmetice, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină
  • Media reducerii este de 35%. Vor fi 17.000 de televizoare, 60.000 de telefoane, 15.000 de laptop-uri (am facut si noi o selectie pana in 2000 de lei, mai urmeaza una), 10.000 de frigidere.
  • Reducerile vor fi aplicate celei mai diversificate game de produse din oferta: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, produse de îngrijire personală și cosmetice, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină. În plus, peste 850 de magazine partenere care vând prin eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoții pentru Black Friday.
  • Masini Ford si BMW.
  • Stocuri de produse din ofertă:
      • 17.000 de televizoare
      • 60.000 de telefoane mobile
      • 10.000 de frigidere
      • 15.000 de laptopuri
      • 20.000 de jucării
      • 25.000 de parfumuri
      • 2.500 de scaune și canapele
      • 8.000 anvelope
      • 15.000 de cărți


Ora la care incepe Black Friday in magazinele participante in Black Friday Shopping Event 2015

Update 21:23 In ziua de vineri, 20 noiembrie, pe eMag pot cumpara masini de spalat la pretul de 599 de lei, scaune de birou la 49 de lei, anvelope de iarna pentru Dacia Logan la 99 de lei, iPhone 6S la 1.999 de lei, consola Microsoft Xbox ONE + Joc FIFA 16 cu 999 de lei, iPad Mini 2 Space Gray la 699 de lei, apa de toaleta CK unisex la 79 de lei si Ceas de dama Michael Kors la 499 de lei.

Update 20:57! Shock! eMag si Piraeus Bank vand lingouri de aur de Black Friday

OFERTA HOT: eMAG reduce preturile la multe produse din gama electronice si electrocasnice
  • Farmec a pregatit pentru Black Friday 3 zile cu reduceri de 15% in magazinul online. Campania se va derula in perioada 20-22 noiembrie si va fi valabila pentru comenzile de peste 149 de lei.
  • Black Friday CitGrup 2015 - Top produse cu cele mai mari reduceri




Update #8 Astazi, continuam seria de recomandari cu reduceri Black Friday care vor contura reducerile oficiale ce incep din 20.


Update #7 - ofertele zilei!

  • Pe site-ul eMAG - Black Friday incepe la ora 07:00 in 20 Noiembrie si pana atunci se desfasoara Saptamana Electrocasnicelor mici si mari.
  • Pe site-ul Elefant are loc campania 2 milioane de colete pline de oferte bune. Si tot mai sunt!
    Update 22:00 A inceput Black Friday la Elefant!
La QuickMobile ofertele la telefoane mobile si gadget-uri sunt foarte bune, se contureaza si viitoarele reduceri QuickMobile de Black Friday.  Asa ca dorim sa te introducem in atmosfera reducerilor. Te anuntam ca incepand de maine pume cate o oferta / reducere pe care o vom avea de Black Friday.

Reducere 15% la toate gadgeturile
Reducere 50% la toate căștile Frends

Update #6 -  Reduceri inainte de Black Friday

A reinceput Killer Deals cu oferte de nerefuzat pe evoMAG!

OFERTA HOT: eMAG ne anunta inainte de Black Friday, ca are reduceri puternice la electrocasnice! Echipeaza-ti casa avantajos. Profita de ultimele zile din Saptamana Electrocasnicelor!

De ce este foarte important sa stim cand incepe black friday pe eMAG ? Pentru ca ofertele si reducerile online pe site-ul eMAG de Black Friday sunt foarte atractive, preturile sunt reduse puternic iar miile de produse comercializate au reduceri de foc. Preturile scad! Beneficiaza acum de oferte si reduceri de BF 2015.

OFERTA HOT: Black Friday eMAG: eMAG pariticipa la Black Friday si incepe la ora 07:00 vineri, in 20 Noiembrie 2015. Reducerile vor fi pana la 70% ca si anul trecut. Sigur, mai mult ca sigur eMAG va face campanii dupa campanii de reduceri nu doar in 20 Noiembrie. Insa apogeul sigur o sa fie in 20 Noiembrie cand va incepe Black Friday la eMAG. eMAG - vezi ofertele aici.

OFERTA HOT: Black Friday Flanco:  cele mai bune reduceri Black Friday la flanco.ro se vor anunta in curand  - vezi ofertele aici. Black Friday Flanco incepe pe 20 Noiembrie !

OFERTA HOT: QuickMobile are oferte si reduceri la urmatoarele produse de Black Friday QuickMobile

OFERTA HOT: Black Friday Libris:   - vezi ofertele aici.
Campania Black Friday 2015 pe libris.ro va avea loc pe data de 20 noiembrie 2015 cu start de la ora 00:00 si va dura 24 de ore. Asa cum v-am obisnuit reducerile vor fi sortate pe grupe dupa procentul de discount.

OFERTA HOT: Black Friday UTOK.ro Reduceri de pana la 40% la telefoane, tablete si televizoare!

Black Friday Bebebliss: Bebebliss va participa si anul acesta la campania Black Friday in weekendul 20-22.11. Reducerile vor fi de pana la 45% si se vor aplica la aproximativ 20% dintre produsele de pe site. - vezi ofertele aici.

Black Friday Ivatherm: In perioada 1-26 Noiembrie vor avea urmatoarele oferte Black Friday active: Gama Multi-Performance, combinatia maxim eficienta pentru hidratarea si regenerarea pielii uscate; Pachete speciale cu produse CADOU; 45 lei reducere la RESVERATROX Anti-Cellulite. Vezi ofertele aici.

Black Friday CitGrup: Se apropie Black Friday si PPT va pregateste doua evenimente unul in weekend-ul 20-22 noimebrie si unul pe data de 27 noiembrie. Vor avea reduceri de pana la 80 % si vom pregati bannere dedicate cu ofertele de Black Friday. Black Friday la CIT Grup incepe in 06.11.2015 si tine pana in 30.11.2015. Reducerile de inceput vor fi intre 17% – 34% si vor avea 5 produse cu reduceri mari care le vom schimba in fiecare Vineri. In fiecare Vineri vor creste nivelul reducerilor. Apogeul fiind in data de 27. In total vor acorda peste 1 000 000 euro reduceri de Black Friday 2015. Transport Gratuit indiferent de valoarea comenzii! - vezi ofertele aici.


UPDATE #1:   Incepe Black Friday din 06 Noiembrie 2015 si continua pana in data de 1 Decembrie 2015. Discounturi din ce in ce mai mari in fiecare Vineri.

UPDATE #2: OFERTA HOT: Pe CitGrup a inceput Black Friday: Au inceput BLACK FRIDAY. Au reduse peste 25 % din produse. Mai multe informatii si oferta redusa cu -25% aici

Black Friday PPT: Se apropie Black Friday CitGrup.ro si magazinul online PPT va pregateste doua evenimente - unul in weekend-ul 20-22 Noimebrie si unul pe data de 27 noiembrie. Vor avea reduceri de pana la 80% . PPT - vezi ofertele aici.
  • de Vineri 6 Noiembrie: reducem preturile la 25% din produsele din cadrul website-ului.
  • de Vineri 13 Noiembrie: ??
  • de Vineri 19 Noiembrie: ??
  • Vineri 27 Noiembrie: reduceri de pret la TOATE PRODUSELE CitGrup

Deasemenea va invit sa recititi cele mai importante sfaturi despre Black Friday 2015

Cititi si sfaturile utile despre Black Friday 2015 (BF 2015):