Sfaturi Black Friday 2015: urmăreşte din timp produsele

Sfaturi Black Friday 2015: urmăreşte din timp produsele



Magazine de haine
Astratex

FashionUp

Kurtmann

Bigotti
Magazine carti
Elefant
Libris
Nemira
Magazine ceasuri
WatchShop
TopCeas
VintageTime
Magazine copii
Best Kids
Nichiduta
Accesorii petrecere
Bebebliss
Home Deco
Ikea
Magazine cadouri
ToyCenter

Magazine cosmetice

Azuria 
Magazine bijuterii
Silver Zone
Hypermarket
Carrefour Online

Salut!

Sunt câţiva paşi simpli pe care trebuie să-i urmezi înainte să începi să cumperi. Întâi, setează-ţi câteva site-uri pe care vrei să le urmăreşti.

Poţi trece pe listă eMAG, Flanco, F64, PC Garage, QuickMobile etc. Acestea trebuie să fie trecut la semne de carte, să le ai în baraje de marcaje şi să fie uşor accesibile. Cu câteva zile înainte fă-ţi cont pe ele şi adaugă în coş produsele care te-ar interesa.


Astfel, când incepe Black Friday tu le ai acolo. Sau fă un wishlist când poţi şi se poate si astfel cand afli la ce ora incepe Black Friday 2015 la eMAG sau Flanco poti cumpara rapid!

Ţine cont şi de comparatoarele de preţuri, când vezi o ofertă prea bună ca să fie adevărată. Aceste site-uri dedicate sunt price.ro sau shopmania.ro ori compari.ro. Cauţi acolo produsul şi vezi în alte surse cât costă.

Ai însă grijă la produsele foarte vechi. Aici intră acele smartphone-uri, tablete şi laptopuri care au sisteme de operare vechi, procesoare vechi sau prea puţină memorie RAM ca să fie justificată investiţia.

Fii atent la rezoluţia ecranelor şi verifică în ultima săptămână înainte de Black Friday ce preţuri sunt (cele medii).

Dacă îţi cauţi un televizor, gândeşte-te că tehnologia 4K există deja de aproape doi ani, aşa că nu are rost să investeşti într-un televizor HD ready când există pe piaţă o mulţime de televizoare full HD (imaginea e foarte bună pe full HD), care au oricum preţuri foarte bune, chiar dacă nu sunt reduse.

Tot când vine vorba de ales gadgeturi, dacă nu ai cunoştinţe suficiente în privinţa specificaţiilor tehnice, cel mai bine este să citeşti review-uri legate de produse pe site-urile de profil.

Aşa vezi şi ce feedback a stârnit acele produse şi dacă sunt potrivite nevoilor tale.

Ideea cu care ar trebui să rămâi după citirea acestui segment din articol este următoarea: un gadget nou trebuie să fie o investiţie şi nu un chin, dar şi să aibă o valoare rezonabilă la revânzare.

 NU UITA!

Caută produse pe eMAG, Flanco, F64, PC Garage, QuickMobile etc. care să le poţi folosi minimum doi ani (chiar dacă inteţionezi să le schimbi anul viitor) şi nu îţi umple casa cu nimicuri de care nu ai nevoie.

Succes!