Reducerile Black Friday eMAG. Tablete, telefoane şi televizoare la preţuri cu reduceri speciale!

Reducerile Black Friday eMAG! Tablete, telefoane şi televizoare la preţuri speciale!!


eMAG are reduceri începând de astăzi pentru evenimentul Black Friday eMAG 2015. Campania este pentru doamne si domnisoare! Domnii platesc =))

Am adunat cele mai bune oferte pentru tablete, telefoane, televizoare şi laptopuri.

Cele mai bune telefoane de la eMAG pe care le poţi cumpăra la preţ mai mic sunt unele pe care poate le-ai mai remarcat şi la zilele trecute. Sunt de la LG, Samsung şi Sony.  Reducerile diferă de la model la model. Iată-le pe cele mai bune trei telefoane pe care le poţi alege.

Black Friday eMAG - Cele mai bune oferte Black Friday eMAG la Telefone mobile


Smartphone Samsung Galaxy S5 - Oferta reduse la 1849 Lei -
Smartphone Samsung Galaxy S6 - oferte redusa la 2699 lei -
Smartphone Nokia Lumia 630 - Oferte redusa la 719 Lei -


Televizoarele 4K sunt cele mai căutate în acest moment datorită detaliilor pe care sunt capabile să le afişeze la o rezoluţie ridicată. Samsung, Sony sau LG s-au remarcat foarte bine pe această piaţă, dar nu sunt singurii producători de luat în calcul.

eMAG are reduceri pentru toamna pe care îi împlineşte pe piaţa din România şi nu puteau lipsi tabletele. Avem, astfel, de la Samsung, Apple şi Asus câteva modele foarte bune de luat în seamă. Iată ce poţi alege astăzi de Black Friday pe eMAG!


Cele mai bune laptopuri la reducere sunt modele care impresionează atât prin specificaţii, cât şi prin design şi software. Puteţi beneficia de laptopuri mai ieftine de la mari producători precum Lenovo, Acer sau Dell.

Dacă sunteţi interesaţi să achiziţionaţi un laptop performant la un preţ mai mic, astazi este momentul!