Toshiba aduce KIRA in Romania

Toshiba aduce KIRA in Romania

Performanțe îmbunătățite cu noile procesoare din a 5-a generație Intel® CoreTM și durată de viață a bateriei de până la 13 ore

Toshiba Europe GmbH anunță astăzi gama extinsă și îmbunătățită a Ultrabook-uluiTM premium KIRATM, precum și viitoarea disponibilitate pe piața locală a acestei game. Cu o varietate de noi caracteristici și ecran de 33,8 cm (13.3”), KIRATM duce performanța la un cu totul alt nivel, fiind Ultrabook-ul™ suprem atât pentru uz personal, cât și pentru business. Pentru prima dată în Europa, KIRATM este acum disponibil într-o varietate de configurații și opțiuni, inclusiv alternativa între detalii clare ale ecranului tactil PixelPureTM (2560 x 1440) și noul Full HD (1920 x 1080) anti-reflexiv. Având același design rafinat precum modelul KIRATM inițial, acesta oferă combinația ideală între eleganță subțire și performanțe incredibile, redefinind din nou așteptările pe care le putem avea de la un Ultrabook ™.

Calibrarea prin Chroma Tune™ cu certificare Technicolor asigură redarea naturală a culorilor


Toshiba KIRATM încorporează noile procesoare Intel® CoreTM din a 5-a generație, cu performanțe premium și imagini splendide, pentru a duce calculatorul la un nou nivel. Includerea de procesoare până la Intel® Core™ i7 oferă mai multă putere de calcul, în timp ce durata de viață a bateriei este extinsă. Capabil să funcționeze continuu timp de 13 ore în varianta Full HD și până la 10.45 (1) ore în cazul modelului PixelPureTM, KIRATM permite utilizatorilor să lucreze sau să se joace departe de prizele de încărcare, fiind astfel perfect pentru zborurile lungi, călătorii sau activități în afara biroului. Portabilitatea este și ea crescută cu un KIRATM mai ușor, ce cântărește de la doar 1.10 (2) kg, în ciuda performanțelor îmbunătățite.

Noua serie KIRATM oferă o varietate de opțiuni de ecran cu rezoluții disponibile, fie PixelPureTM sau Full HD. Opțiunea de ecran tactil cu rezoluție înaltă 2560 x 1440 PixelPureTM include și tehnologia pentru display IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide), oferind claritate incredibilă, iar ecranul Corning® Concore™ asigură protecția necesară unei vieți în mișcare. Tehnologia impresionantă IGZO contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea duratei de viață a bateriei, calitate tactilă ridicată și unghiuri ultra-largi de vizualizare, atât pe plan vertical, cât și orizontal.

Noua opțiune Full HD este caracterizată de un display de 300 NIT cu tehnologie IPS pentru a oferi reproducere reală a culorilor și unghiuri excelente de vizualizare pentru vizionare de filme și editare video. Ecranul anti-reflexiv este ideal pentru a lucra în aer liber sau în spații cu lumină intensă, pentru a reduce reflexiile și pentru a asigura vizibilitatea conținutului.

Toate modelele KIRATM beneficiază de acuratețe în reproducerea paletei de culori, fiecare ecran fiind calibrat de Chroma Tune™ și certificat de Tehnicolor. Fie ca faceți editare foto sau doar vizionați filme ori fotografii, veți avea o redare mai naturală a culorilor ce conferă divertismentului un nou nivel de realism și calitate cinematică.

Fiecare model are Chroma Tune™ preinstalat, pentru ca utilizatorii să poată selecta setările optime de culoare pentru conținutul vizionat și aplicațiile utilizate. Ca rezultat, conținutul afișat pe ecran este reprodus în forma în care a fost conceput și nu există nepotriviri la vizualizarea fotografiilor sau a altor imagini.
 

Toshiba KIRA TM:

· Opțiuni de ecran:
o 33.8 cm (13.3") PixelPureTM (2560 x 1440), 221 ppi, IGZO display technology cu suport tactil în 10 puncte și ecran Corning® Concore™
o 33.8 cm (13.3”) Full HD (1920 x 1080), 300 NIT, anti-reflexiv, IPS display
· Procesor: până la Intel® Core™ i7 din a 5-a generație
· Grafică: Intel® HD 5500
· Audio: difuzoare stereo Harman Kardon® cu DTS® Studio Sound™
· SSD: până la 256 GB mSATA Solid State Drive
· Memorie: 8GB DDR3L
· Software: ChromaTuneTM pentru Toshiba
· Conectivitate: 3 x USB 3.0 (1 x USB Sleep-and-Charge), 1 x HDMI® cu redare Ultra HD, cititor carduri SD, căști
· Comunicații: Intel® Dual Band Wireless-AC 7265, Bluetooth® 4.0, tehnologii wireless display
· Cameră Web HD cu microfoane duale ce suportă tehnologii Beam Forming
· Sistem de operare:
o Modelul cu ecran Full HD: Windows 8.1 64-bit
o Modelul cu ecran PixelPureTM: Windows 8.1 Pro 64-bit
· Durata de viață a bateriei:
o Modelul cu ecran Full HD: până la 13 ore1
o Modelul cu ecran PixelPureTM: până la 10.45 ore1
· Dimensiuni:
o Modelul cu ecran Full HD: 316 mm x 207 x 7.6/17.9 mm
o Modelul cu ecran PixelPureTM: 316 mm x 207 mm x 9.5/19.8 mm
· Greutate:
o Modelul cu ecran Full HD: 1.10 kg
o Modelul cu ecran PixelPureTM: 1.32 kg

Toate caracteristicile de înaltă performanță ale modelului original KIRATM sunt păstrate pentru a le completa pe cele noi și a oferi combinația perfectă între frumusețe și performanță. Cu difuzoarele personalizate Harman Kardon® și tehnologia de procesare audio DTS® Studio Sound, utilizatorii se pot bucura de o experiență audio premium captivantă. Pentru mai mult confort, seria beneficiază de o serie completă de porturi pentru conectivitate ce include 3 porturi USB 3.0, 1 port HDMI® cu ieșire Ultra HD și tehnologii wireless display pentru partajarea facilă a conținutului. Design-ul premium al KIRATM rămâne neschimbat - tastura insulară, iluminată și subțire se încadrează perfect în corpul laptopului, în timp ce conturul fiecărei taste este conceput pentru confort maxim.

Toshiba KIRATM va fi disponibil în România începând cu al doilea trimestru al anului 2015.