PIXELS: în cea mai recentă comedie sci-fi de la Sony Pictures, MINI Cooper S este salvatorul omenirii

PIXELS: în cea mai recentă comedie sci-fi de la Sony Pictures, MINI Cooper S este salvatorul omenirii


Urmăriri nebune, dialoguri amuzante, scene spectaculoase de acţiune, vechi prieteni din jocurile video de odinioară, speranţă, eroi şi, în centrul acţiunii, salvatori întruchipaţi de patru modele MINI Cooper S (versiune cu trei uşi): aceasta este povestea, pe scurt, a ultimei producţii Sony Pictures, PIXELS, care va avea premieră în cinematografele din SUA pe data de 24 iulie. MINI, cu cei patru protagonişti principali - Adam Sandler, Peter Dinklage, Denis Akiyama şi Josh Gad - la volan, joacă un rol cu totul special în lupta împotriva băieţilor răi. În distribuţie mai apar Kevin James şi Michelle Monaghan.


Pentru creaţia în spiritul Hollywoodului, regizorul Christopher Columbus s-a inspirat din scurtmetrajul francez de animaţie pe care l-a realizat Patrick Jean. Producţia acestuia a stârnit un interes deosebit în mediul online în 2010, fiind un omagiu adus jocurilor video clasice precum Tetris, Pac-Man, Space Invaders şi Donkey Kong.

În PIXELS, omenirea se transformă într-un joc video din lumea reală. Extratereştrii preiau temele celor mai populare jocuri ale anilor '80, inclusiv Space Invaders, în care jucătorii aveau ca obiectiv distrugerea micilor "aliens" pixelaţi. Distracţia din jocuri este interpretată eronat de către extratereştrii, care o consideră o declaraţie de război şi expediază rapid figuri Pac-Man şi Donkey Kong supradimensionate către capitala Japoniei, Tokyo. În labirintul din metropola niponă, ele transformă tot ce ating în pixeli.

În dorinţa de a salva omenirea, guvernul SUA recrutează un grup de patru jucători video talentaţi din anii '80, ale căror cunoştinţele par imbatabile atunci când este vorba de punctele forte şi cele slabe ale personajelor din jocurile video. Dar pentru a câştiga bătălia împotriva Pac-Man & Co., cei patru eroi au nevoie de un mic ajutor din afară, aşa că guvernul le oferă propriile "MINI Fantome" - patru modele MINI Cooper S (versiune cu trei uşi) ce poartă numele şi culorile Fantomelor Pac-Man. Dacă misiunea va fi sau nu încununată de succes? Răspunsul va fi oferit la 24 iulie, data la care va avea loc premiera în SUA.

MINI Cooper S (3 uşi) este nu doar foarte agil de condus, ci arată şi foarte bine. Cea mai nouă generaţie a originalului este concepută pentru individualişti şi transferă legendarul limbaj de design al versiuni clasice Mini din 1959 în prezent. Cu dotările vaste ale produsului şi elaborarea detaliată a indiciilor de design ale predecesorului său, noua generaţie combină tradiţia MINI cu designul şi inovaţia de avangardă.