Viva H7 LTE, Viva H8 LTE şi Viva H10 LTE sunt tablete 4G lansate in premiera in Brasov!


Cele mai noi tehnogii sunt incorporate de brasovenii de la Visual Fan. Compania a lansat trei tablete din această gamă – Viva H7 LTE, Viva H8 LTE şi Viva H10 LTE, ele fiind caracterizate printr-o viteză mare de navigare pe internet datorită conectivităţii 4G integrate.

Cele 3 device-uri dispun de câte 2 camere foto/video, mereu la îndemână pentru realizarea de fotografii, clipuri video şi apeluri video prin 3G.

Aceste device-uri se remarcă prin display-uri IPS OGS, procesoare Quad Core, soluţii grafice Mali T760, memorii RAM de 1 GB, GPS cu suport Glonass şi sistem de operare Android 4.4.4., Kit Kat.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei 4G dorim să oferim consumatorilor de tehnologie mobilă şi tablete care să le permită navigarea pe internet la viteze superioare. Fiecare categorie de vârstă are aşteptări diferite de la device-uri. Tocmai de aceea, fiecare model din gama VIVA LTE a fost atent dezvoltat astfel încât să răspundă aşteptărilor fiecărui segment de consumatori”, a declarat managerul general al companiei, Lucian Peticilă pentru BizBrasov.

Braşovenii de la Visual Fan, care produc şi comercializează electronice sub brandul Allview, au lansat săptămâna aceasta o nouă gamă de tablete – VIVA LTE – „primele device-uri sub brand românesc care permit navigarea pe internet la viteze 4G”. "VIVA LTE a fost atent dezvoltat astfel încât să răspundă aşteptărilor fiecărui segment de consumatori”, a mai declarat managerul general al companiei, Lucian Peticilă.

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 în România.

În 2010, Allview a fost prima companie autohtonă care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia, Bosnia-Herzegovina şi Polonia.