Bitdefender BOX

Bitdefender BOX


Bitdefender anunță dezvoltarea unui produs hardware unic în industrie care va securiza atât calculatoarele, tabletele și terminalele smartphone, cât și smart TV-urile, frigiderele de ultimă generație, sistemele de iluminat sau sistemele de alarmă conectate la Wi-Fi.

Produsul, ce poartă denumirea Bitdefender BOX, va fi disponibil în primă fază doar pe piața americană, unde va putea fi pre-comandat de utilizatori începând cu mijlocul lunii decembrie.

Bitdefender BOX este un mix ingenios de hardware și software, prezentat într-o carcasă cu un design minimalist, care oferă un nivel de protecție inovator pentru toate lucrurile și persoanele care trec pragul unei case.

Bitdefender BOX


Producătorul românesc de soluții de securitate cibernetică devine astfel primul jucător din industrie care creează o soluție completă împotriva amenințărilor informatice pentru toate dispozitivele – Internet of Things -, în contextul în care tot mai multe terminale ce nu permit instalarea unui antivirus se conectează la Internet.


Bitdefender BOX


Bitdefender alocă doar pe piața din SUA un buget de promovare de peste 5 milioane de dolari, în primul an, pe acest produs, care va ajunge propriu-zis la clienți în ianuarie 2015.

Gradul complex de protecție la nivel de rețea previne orice tip de amenințare chiar dinainte de a ajunge pe dispozitivele inteligente care ne înconjoară acasă. Totodată, Bitdefender BOX este dotat și cu tehnologii anti-furt, care previn pierderea sau furtul dispozitvelor, dar și funcții de tune-up, care optimizează și actualizează sistemele de operare pentru a asigura o funcționare cât mai bună.

Lansarea oficială va avea loc la sfârșitul lui ianuarie, în Statele Unite ale Americii. Planul de lansare include după piața americană, câteva piețe din Europa de Vest.