AV-Comparatives: BitDefender cel mai bun antivirus din lume!

AV-Comparatives a anuntat ca BitDefender cel mai bun antivirus din lume in acest an

Bitdefender a primit pentru a doua oară distincția Produsul Anului, acordată de reputatul laborator austriac
de testare AV-Comparatives, după un an de evaluări riguroase ce confirmă leadership-ul global al soluțiilor românești de securitate.

Institutul austriac de testare AV-Comparatives a acordat si in acest an spre Bitdefender titlul de Produsul Anului, în urma testelor desfăşurate în 2014. Bitdefender s-a clasat înaintea altor 22 de furnizori de soluții de securitate cibernetică.

Bitdefender, care a primit acest premiu și în 2013, s-a clasat înaintea altor 22 de furnizori de soluții de securitate cibernetică, printre care Symantec, McAfee, AVG, Avira și alții.

"De-a lungul unui an de testare intensivă Bitdefender a rămas fidel reputației pe care și-a construit-o, aceea de soluție de securitate cu o protecție fără cusur și extrem de ușor de utilizat. De altfel, în toți anii în care am testat produsele companiei, Bitdefender a dat dovadă de forță, inovație, agilitate și o bună cunoaștere a nevoilor clienților și a schimbărilor din mediul securității cibernetice", a declarat Andreas Clementi, CEO, AV-Comparatives.

"Suntem încântați să primim distincția Produsul Anului de la AV-Comparatives. Ne dedicăm complet produselor pe care le creăm, iar recunoașterea experțior este o recompensă în sine. Acest premiu certifică faptul că produsele noastre sunt cele mai bune și, în același timp, setează așteptări ridicate în privința performanței noastre din 2015", spune Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Compania a primit statutul Advanced+ la toate cele opt categorii de testare și s-a clast prima în categoriile: protecție în condiții similare celor reale, proactivitate, performanță și eliminarea amenințărilor.



Iata o lista cu cele mai eficiente si ieftine programe antivirus.