Cel mai bun antivirus de cumparat online cu pret redus!

Cel mai bun antivirus de cumparat online cu pret redus

De mult ma gandeam sa achizitionez un software antivirus de la Flanco sau eMag. Siguranta tranzactiilor online este prioritatea numarul unul cand folosesc laptop-ul de acasa.

Preturile sunt bune iar pentru 50 lei nu merita efortul si riscul de a cauta coduri seriale sau crackuri pentru programe antivirus. Nu merita efortul iar costurile in cazul unui atac sau clonare de card sunt mult mai mari decat costul achizitiei unui program antivirus. Riscurile de download free de pe torenti sau site-uri warez fara un antivirus bun sunt majore. Nu recomand.

Pe site-urile amintite am gasit Bitdefender Internet Security 2015 la doar 59 Lei, Antivirus Panda Internet Security 2014 cu doar 60 de lei. Mai scump, dar ca si solutie software recomandata este Bitdefender Total Security 2015 care costa putin peste 150 Lei.

De asemenea, mai aveti la dispozitie cateva utilitare antivirus online gratis care sunt oferite de acesti producatori pentru un numar mic de semnaturi de virusi, protectia fiind mai limitata. Eset spre exemplu a lansat de curand un astfel de checker online.



Antivirus online ieftin


Am gasit cateva solutii software, cateva programe antivirus disponibile la vanzare cu preturi cuprinse intre 50 si 200 Lei. Pretul este ieftin, OK pentru un pachet antivirus.

Desigur aceste aplicatii sunt disponibile pentru download gratuit de pe site-urile producatorilor in diferite versiuni limitate sau din contra, full dar limitate pentru o perioada de timp.