Tabletele Encore 2 Write vor fi disponibile în Europa începând cu primul trimestru al anului 2015

Toshiba Europe GmbH anunțã douã noi tablete cu sistem de operare Windows 8.1 Update with Bing – Encore 2 Write WT10PE-A de 25.65 cm (10.1”) și Encore 2 Write WT8PE-B de 20.32 cm (8”). Ambele modele au stilusul TruPen inclus, pentru ca utilizatorii sã se bucure de precizie și control atunci când iau notițe în cadrul ședințelor, fac schițe, editeazã fotografii sau oricând e mai simplu sã utilizezi scrisul de mânã.

· Noile modele de 25.65 cm (10.1”) și 20.32 cm (8”) au stilus TruPen inclus, pentru mai multã creativitate și productivitate
· Aplicațiile TruNote și TruCapture permit utilizatorilor sã își organizeze eficient și sã profite la maxim de notițe și fotografii
· Ideale pentru birou, cu conectivitate extinsã, microfon dual și abonament de 1 an la Microsoft Office 365 Personal
Tabletele Encore 2 Write sunt ideale pentru cãlãtorii, având performanțe impresionante Intel® Atom™ pentru a ajuta utilizatorii sã obtinã tot ce își doresc. Ambele dispozitive includ un abonament de 1 an la Microsoft Office 365 Personal ce permite sincronizarea aplicației OneNote în cloud, cu mai multe dispozitive, asigurând conectivitatea extinsã necesarã vieții în mișcare.

Cu tableta subțire și elegantã Encore 2 Write de 25.65 cm (10.1”), ecranul generos este luminos, clar și mai captivant pentru vizionare de conținut media, fiind perfect și pentru utilizarea TruPen pentru a scrie, a desena, edita detalii în fotografii sau pentru a introduce date cu acuratețe maximã.

Pentru cei care au nevoie de mai multã mobilitate, tableta Encore 2 Write de 20.32 cm (8”) este cea mai potrivitã. Aceasta este optimizatã pentru utilizare cu o singurã mânã în modul portret, astfel cã poate înlocui cu ușurințã o agendã sau caiet atunci când se iau notițe sau se creeazã liste pentru birou sau școalã.

Tabletele Encore 2 Write vor fi disponibile în Europa începând cu primul trimestru al anului 2015.

Tabletele Toshiba Encore 2 Write:
• Stilus: TruPen (Wacom feelTM Active Electrostatics Pen technology)
• Procesor: Intel® AtomTM Z3735F
• Spațiu de stocare: 32 GB
• Memorie: 2 GB
• Comunicații: 802.11 a/b/g/n Wi-Fi®, Bluetooth® 4.0, wireless display support
• Camera Web: 8 MP auto-focus, posterioarã, 1.2 MP camerã frontalã cu microfon dual încorporat
• Audio: 2 x 0.5 W difuzoare stereo cu Dolby® Digital Plus
• Sistem de operare: Windows 8.1 Update with Bing
• Abonament de 1 an la Microsoft Office 365 Personal
• Duratã de viațã a bateriei: pânã la 8.5 ore1
• Culoare: Satin GoldTM

Toshiba Encore 2 Write WT10PE-A (10.1”):
· Display: 25.65 cm (10.1”) 1280 x 800, cu suport touch capacitiv in 10 puncte
· Conectivitate: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x Micro-HDMI®, 1 x microSD/SDHC/SDXC pânã la 128 GB, 3.5 mm headphone / mic combo
· Dimensiuni: 258.89 x 175.08 x 9.03 mm
· Greutate: 557 g

Toshiba Encore 2 Write WT8PE-B (8”):
• Display: 20.32 cm (8”) 1280 x 800, cu suport touch capacitiv in 10 puncte
• Conectivitate: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x microSD/SDHC/SDXC up to 128 GB, 3.5 mm headphone / mic combo
• Dimensiuni: 210.86 x 132.16 x 9.59 mm
• Greutate: 389 g

Tabletele Encore 2 Write sunt create pentru a oferi cea mai bunã experiențã a scrisului de mânã datoritã colaborãrii între Toshiba și Wacom. TruPen, realizat de Wacom feelTM IT technologies, oferã o experiențã fluidã a scrisului, asigurând acuratețe și nivel de fricțiune similare cu utilizarea pixului și a hârtiei, indiferent de viteza de scriere. Are un design ergonomic, fiind ușor de ținut în mânã, chiar și pentru un timp mai lung, iar datoritã vârfului sãu sensibil la apãsare, utilizatorii au mereu control asupra fiecãrei linii pe care o scriu sau o deseneazã. Designul elegant al acestor modele are în plus și un slot special pentru atașarea stilusului, astfel cã acesta e mereu la îndemânã pentru a nota idei noi.

Aplicația pentru scris de mânã TruNote preinstalatã, cu o interfațã intuitivã și sincronizatã perfect cu Microsoft Office 365 Personal, permite utilizatorilor sã își organizeze conținutul și sã profite la maxim de acesta. Cu funcția Quick Note, utilizatorii pot lua notițe rapid, chiar dacã nu sunt logați, acestea urmând a fi afișate automat la deschiderea aplicației. Funcția1 de cãutare permite gãsirea tuturor caracterelor scrise de mânã în TruNote, în timp ce cãutãrile web pot fi realizate cu ajutorul textului scris inițial. Notițele scrise de mânã pot fi convertite cu ușurințã în Microsoft Office, pentru a fi folosite spre exemplu sub formã de email în Outlook sau de prezentare în PowerPoint.

Tabletele Encore 2 Write sunt echipate cu procesor Intel® AtomTM, pentru a oferi utilizatorilor performanța și viteza necesare pentru cele mai noi aplicații, cu graficã impresionantã și pornire rapidã. Ambele modele au 2GB memorie, pentru multi tasking și fluiditate, iar cu o duratã de viațã a bateriei de pânã la 8.5 ore2, Encore 2 Write va putea fi folositã întreaga zi, în mișcare, fãrã a fi nevoie de re-încãrcare.

Ori de câte ori utilizatorii vor avea oportunitatea de a realiza o fotografie, vor putea captura acțiunea cu ajutorul camerei HD posterioare cu 8 MP și auto-focus. Existã și o camerã frontalã cu 1.2 MP ce are microfon încorporat pentru convorbiri video via Skype. Împreunã cu TruCapture, camera posterioarã poate realiza și fotografii cu table de scris, documente sau proiecții utilizate în sãlile de curs, întâlniri și prezentãri, unde claritatea informațiilor poate fi îmbunãtãțitã prin cropping, corectarea culorilor sau reducerea reflexiilor. În plus, cuvintele imprimate din imaginile realizate cu TruCapture pot fi cãutate și transferate cu ușurințã în alte aplicații, datoritã funcției de recunoaștere a caracterelor, fãrã a mai fi nevoie de scrierea la tastaturã a informațiilor scrise de mânã.

Encore 2 Write are sistem de operare Windows 8.1 Update with Bing, lucru ce asigurã mai multe caracteristici îmbunãtãțite de utilizare. Aceste tablete includ și un abonament de 1 an la Microsoft Office 365 Personal, pentru liberatea de a citi, edita, crea sau partaja documente în mișcare, prin utilizarea Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access și OneNote. Spațiul de stocare3 OneDrive online de pânã la 1 TB, împreunã cu minutele4 pentru convorbiri Skype sunt elemente importante ale acestui abonament, astfel cã utilizatorii își pot salva și apoi accesa oricând documentele în cloud și pot ține legãtura cu colegii și prietenii. Abonamentul permite instalarea Microsoft Office 365 Personal și pe un alt PC pentru productivitate sporitã și experiențã Windows completã, între dispozitive.

“Noile tablete Toshiba Encore 2 Write cu tehnologie TruPen și Microsoft OneNote oferã utilizatorilor un nou nivel de productivitate digitalã,” declarã Peter Han, VP of Worldwide OEM Marketing, Microsoft Corp. “Iar împreunã cu posibilitatea de a sincroniza datele OneNote în cloud, experiența de conectare între dispozitive este îmbunãtãțitã.”
Gama largă de conexiuni flexibile asigură posibilitatea de a transfera videoclipuri, jocuri și muzică, precum și redarea de conținut pe un ecran mai mare. Ambele tablete sunt echipate cu un port Micro-USB pentru partajare de conținut și un slot microSD care ajută la extinderea spațiului de stocare până la 128 GB, dacă e nevoie de mai mult spațiu pentru fotografii și documente.

Modelul Encore 2 Write WT10PE-A are și un port Micro-HDMI® pentru redarea conținutului media pe un ecran mai mare sau, fãrã a mai fi nevoie de cabluri, via wireless display support disponibil pe ambele modele. Microfoanele duale asigurã claritate în convorbirile video prin reducerea zgomotului de fond și prin îndreptarea sunetului cãtre cei care se aflã lângã tabletã. Cu performanțele Dolby® Digital Plus Advanced Audio, utilizatorii se pot înconjura de sunet surround autentic, în timp ce toate zgomotele de fundal sunt eliminate.

Cu eleganța șasiului cu finisaj Satin GoldTM, tabletele Encore 2 Write chiar ies în evidențã. Echipate pentru a fi ergonomice, ambele modele au margini rotunjite, iar difuzoarele sunt poziționate pentru ca sunetul sã nu fie compromis atunci când tableta este ținutã în mânã. Funcționalitatea este de asemenea parte importantã a designului, astfel cã toate porturile și butoanele sunt poziționate pentru conectare instinctivã și facilã.

Toshiba Display Utility este accesibil direct de pe desktop și mãrește elementele, cum ar fi textul meniului, pictograme, pentru a le face mai ușor de vizualizat și de utilizat pe ecran. Acest lucru nu numai cã simplificã lucrurile, ci oferã o experiențã de utilizare îmbunãtãțitã, în special pe tableta mai micã, Encore 2 Write WT8PE-B.

Tabletele Encore 2 Write vor fi disponibile în Europa începând cu primul trimestru al anului 2015.