Cea mai buna si eficienta masina de spalat vase ?

Cea mai buna si eficienta masina de spalat vase ?

Cea mai buna masina de spalat vase este intotdeauna cea achizitionata de tine iar review-urile si parerile scrise pe diferite site-uri, ca si acesta spre exemplu, sunt relative.

Satul pana peste cap sa tot spal vase, cu schimbul, fie eu fie sotia, am decis sa cumparam o masina de spalat vase. Nu mai rezistam, eram cu degetele umflate de la cat detergent imbibam in noi.

Dupa cautari puternice fie pe net (doar eMag si Flanco), fie in magazinele marilor retaileri am decis sa cumparam un Whirlpool.

Modelul la care ne-am decis a fost Masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX, 9 seturi, A, LCD, Inox. Alegerea nu a fost una usoara.

In primul rand, criteriul principal a fost bugetul. Aveam la dispozitie putin peste 1000 Lei buget alocat acestei achizitii. Din fericire aceasta masina de spalat vase se incadra perfect ca si design in bucatarie, montajul era asigurat si pretul este conform bugetului. Dupa indelungi cautari, acesta masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX, 9 seturi, A, LCD, Inox se incadra in Clasa de eficienta energetica A, Consum de energie (kW/ciclu de spalare) de doar (kW/ciclu de spalare) 0.81 kW si consumul de apa rezonabil. Acesta are 7 programe. Spalare eco, slapare pentru vesela murdara si deosebit de murdare cat si pentru pahare. Programul pe care-l ador, ultimul, cel de clatire il lansez inaintea oricarei spalari. Dupa programul de clatire lansez programul de vase murdare iar rezultatul este perfect. Vasele sunt spalate foarte bine si uscate.

Un mare avantaj al acestei masini de spalat vase este ca are incorporat un program antibacteria caracterizat printr-un ciclu de clatire la finalul spalarii de 10min la 66grade. Avand bebelus si spaland si vesela lui acest program este perfect.

Un alt aspect de luat in calcul in momentul achizitionarii unei masini de spalat este dimensiunea si cat de multe vase incap in masina. Ingorati pozele in care vasele se aseaza frumos si ordonat. Sa fiu sincer doar farfuriile le asez 'ca in poze' iar cratitele, vasele si alte obiecte le pun pe principiul sa intre cat mai multe. Spalarea este OK.

La inceput am folosit tabletele Finish dar am constatat ca in magazinele DM se gaseste un detergent foarte eficient si ieftin dedicat masinii de spalat vase. Lichidul de clatirea, sarea si detergentul pentru masina sunt consumabile dar preturile acestora sunt rezonabile.

Mai jos puteti vedea si specificatii tehnice




Recomand cu caldura si astept si alte pareri cu si despre masinile de spalat vase.

Pentru mine, categoric Masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX, 9 seturi, A, LCD, Inox este cea mai buna.