Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Allview a lansat P6 Energy

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 în România. Braşovenii de la Visual Fan, care produc şi comercializează electronice sub brandul Allview, au lansat P6 Energy, un smartphone ce poate fi utilizat un timp îndelungat fără a fi încărcat, datorită bateriei mari ce o deţine.


Device-ul se evidenţiază prin bateria de 5000 mAh, procesorul Quad Core, memoria RAM de 1 GB, display-ul IPS de 5 inch cu rezoluţia de 1280×720 pixeli şi prin camerele foto de 8 MP şi 2 MP. La acest telefon este remarcabilă bateria de 5000 mAh ce va oferi utilizatorilor o autonomie mai mare faţă de alte smartphone-uri. Bateria telefonului P6 Energy rezistă până la 500 de ore / 21 zile în stand by, iar în convorbire până la 24 de ore.
Cunoaştem dorinţa consumatorilor de a avea telefoane nu doar inteligente, ci şi cu o baterie care să dureze mai mult. Cu toţii avem nevoie ca acesta să fie capabil să susţină activităţile cel puţin până la finalul zilei, de aceea astăzi lansam un telefon a cărui baterie rezistă chiar mai mult de o zi”, a declarat managerul general al companiei, Lucian Peticilă pentru BizBrasov.

Smartphone-ul poate deveni baterie externă pentru alte device-uri, acesta putând sa le încarce bateriile prin OTG. O altă funcţie interesantă este Hot Knot, care permite transferul de fotografii şi filme instant, numai prin atingerea ecranelor.

În 2010, Allview a fost prima companie autohtonă care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu.

Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia, Bosnia-Herzegovina şi Polonia. Device-urile Allview au o interfaţă prietenoasă, design atractiv, dotări tehnice de ultima oră şi performanţă ridicată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine