Topul celor mai cautate cadouri electronice

Topul celor mai cautate cadouri electronice pentru Sarbatorile care s-au incheiat

promotiiactive .ro este un portal online care indexeaza toate ofertele promotionale ale magazinelor de specialitate din domeniul electronic, electrocasnic, IT , hotelier, turism, imbracaminte, articolelor sportive... Altex, Azerty.ro, Boutique Travel, Diverta On Line (Dol.ro), Domo, evoMag.ro, Flanco, Germanos, Go2Travel, Internity, Kauf.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, Media Galaxy, onsite.ro, real- Hypermarket, Sony Center, susperole.ro, ZoliHotels sunt prezenti pe acest portal cu promotii ale diferitelor categorii de produse si servicii.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, romanii au acordat mai mult timp navigarii pe internet in cautarea promotiilor pentru cadouri.

Totalul promotiilor indexate in luna decembrie pe promotiiactive.ro a fost 2661. Numarul vizualizarilor de produse a inregistrat o crestere semnificativa la 57.226.

Printre cele mai accesate produse aflate pe site, vizitatorii au fost interesati de Tableta MyriaTP704de la Altex, la pretul promotional de 399.90 lei. Pe locul doi s-a in topul accesarilor se afla Aspiratorul Philips, de la DOMO, la pretul de 299 lei. Locul trei ii revine produsului TV Plasma Full HD 3D Panasonic TXP42UT30E, de la Media Galaxy, la pretul 1999 lei.

Promotiiactive.ro dezvaluie si topul celor mai accesate marci in luna cadourilor. Pe primul loc se pozitioneaza Samsung, pe locul doi – Sony si pe locul trei – HP. Cele mai accesate categorii de produse au fost: Calculatoare – 9576 de accesari, Televizoare- 9005 de accesari, Aragazuri- 2951 de accesari.

Cele mai cautate/vizualizate marci de tablete au fost Myria – 643 (vizualizari), Samsung- 372 si Apple- 172. In cazul televizoarelor, cele mai cautare marci au fost Samsung - 2646, Lg-1393, Sony-1289. In topul camerelor foto cele mai cautate au fost Nikon - 803, urmat de Canon- 373 si Fujifilm – 300.

In urma acestor indexari de promotii, pe langa faptul ca potentialii cumparatori pot gasi cu un simplu click cel mai potrivit produs aflat la promotie, retailerii si distribuitorii pot primi un feed-back detaliat cu privire la interesul manisfestat de vizitatori fata de produsele indexat pe www.promotiiactive.ro in urma consultarii unui raport lunar. Acest raport prezinta informatii legate de interesul manifestat de vizitatori fata de un anumit retailer, numarul de accesari pe un anumit produs cat si cele mai cautate marcii.