Finanţare europeană de 2 milioane de lei pentru comerţul electronic

Finanţare europeană de 2 milioane de lei pentru comerţul electronic

Beneficiarii acestui proiect sunt microîntreprinderile şi întreprinderile mici şi mijlocii, dar nu si cele nou înfiinţate.

În cadrul programului vor fi finanţate achiziţiile de aplicaţii software, echipamente IT, alte mijloace fixe, servicii de consultanţă şi training specializat necesare pentru implementarea de sisteme informatice de comerţ electronic, pentru licitaţii electronice, pentru tranzacţii electronice securizate, pentru plăţi electronice sau pentru e-learning.

De asemenea, cu aceşti bani se pot cumpăra servicii de consultanţă pentru pregătirea şi managementul proiectului, inclusiv servicii de asistenţă juridică pentru realizarea achiziţiilor publice din cadrul proiectului, precum şi aplicaţii software şi licenţe necesare pentru realizarea proiectului.

Totodată, se pot achiziţiona echipamente IT - calculatoare, monitoare, servere, echipamente de reţea, echipamente periferice.

Durata maximă de implementare a proiectului este de maxim 2 ani.
Mai multe detalii despre cum pot fi accesati acesti bani le puteti obtine de la sediul Camerei de Comert si Industrie Brasov afirma Adevarul.