bwin devine sponsor al Euroligii de Baschet

bwin devine sponsor al Euroligii de Baschet

Barcelona/Gibraltar, 11 Iulie 2011 – bwin a devenit noul sponsor al Euroligii de Baschet, cea importantă competiție intercluburi de baschet din Europa.

Acordul de marketing și drepturi media pentru evenimentele Euroligii este valabil până în iunie 2014. Înțelegerea extinde în mod semnificativ implicarea bwin în baschetul european și consolidează filosofia de brand sportiv a bwin.

“Suntem mândri să anunțăm acordul cu Euroliga de Baschet, unul care reprezintă o completare perfectă a relației noastre de lungă durată cu FIBA, organizația care conduce baschetul la nivel mondial.

Astfel, bwin devine un brand și mai puternic în baschet, susținând acest sport la nivel de club prin Euroligă și la nivel de echipe naționale prin parteneriatul cu FIBA. Baschetul, alături de fotbal și de cursele de motociclete, este unul dintre cei trei piloni ai strategiei noastre de sponsorizare în sport”, a declarat Norbert Teufelberger, Co-CEO al bwin.party digital entertainment, compania care deține brandul bwin.

Jordi Bertomeu, președinte și CEO al Euroligii de Bachet, a comentat: “Parteneriatul până în 2014 cu bwin este un pas mare pentru Euroliga de Baschet. Cea mai importantă competiție de baschet din Europa are de acum ca susținător cel mai important brand de betting, bwin, pentru a duce la un nivel și mai înalt popularitatea baschetului în Europa”.

Streaming video live în peste 30 de țări
Acordul de sponsorizare a Euroligii de Baschet include drepturi de live streaming pentru toate meciurile competiției în peste 30 de țări europene.

Clienții activi ai bwin pot urmări toate aceste meciuri gratuit. Lista partidelor care sunt transmise live de bwin este disponibilă la adresa www.bwin.com/video.

Lider global în managementul sportiv, Euroliga de Baschet (www.euroleague.net) se bucură de o a doua decadă de creștere susținută ca organizator inovator de competiții și evenimente de elită. Euroliga de Baschet a fost fondată în anul 2000 bazându-se pe un model organizațional privat considerat revoluționar pentru echipele profesioniste din Europa.

Euroliga organizează în acest moment cele mai importante competiții de baschet ale continentului, Euroliga Turkish Airlines și Eurocupa, cu participarea a peste 60 de echipe din până la 25 de țări.

Fiecare sezon competițional culminează cu desemnarea campioanei continentale în cadrul final four-ului Euroligii Turkish Airlines, devenit un eveniment esențial în calendarul sportiv mondial. Toate turneele final four din ultima perioadă au fost transmise live în aproape 200 de țări de pe cele cinci continente, o acțiune pe măsura creșterii companiei atât online, cât și în ceea ce privește prezența în tribune a suporterilor.

De asemenea, Euroliga de Baschet coordonează Turneul Nike International Junior, o competiție care încoronează în fiecare primăvară campionii continentali la tineret masculin, la capătul unui turneu de o jumătate de an. În afara terenului de baschet, prin intermediul Institutului Euroligii de Baschet și al Euroligii pentru Viață, compania promovează inițiative educaționale și caritabile variate, precum activități de antrenorat și concerte caritabile care atrag oaspeți din întreaga lume.

Când cineva întreabă despre atenția vastă acordată baschetului European și jucătorilor săi prestigioși, răspunsul este simplu: Euroliga de Baschet.