Social Networks Conference-singura conferinta locala de marketing si comunicare in retelele sociale

Social Networks Conference-singura conferinta locala de marketing si comunicare in retelele sociale

Timp de o zi, specialisti in social media vor oferi solutii, idei si informatii pentru gestionarea campaniilor si a prezentei brandurilor pe retelele sociale. In plus, se vor urmari oportunitatile de business oferite de retelele sociale, beneficiile “mesajului viral” si impactul publicitatii asupra publicului vizat.

In cadrul evenimentului vor fi prezenti specialisti internationali cu experienta vasta in zona de social media: Jiri Voves, Director Socialbakers, Guy Kedar, Social Media and Emerging Platforms Manager MEC EMEA si Stefanos Karagos, Managing Director - Information Alchemist XPLAIN.

Conferinta va fi marcata de asemenea de nume importante ale profesionistilor locali in online si reprezentanti din zona acestor retele, printre numele anuntate numarandu-se: Madalin Vladu, Senior Client Service Daedalus Millward Brown, Catalin Tenita, Managing Partner TreeWorks, Cristian Manafu, Managing Partner Evensys, Gabriel Nedelea, Managing Director Metromind, Bobby Voicu, General Manager Intact Interactive si Costin Radu, Managing Partner The Geeks.

In prima parte a zilei vor avea loc conferinte cu analize si date de ultima ora despre peisajul social media autohton, completate de sfaturi practice si modalitati concrete de construire a prezentei bradului in social media, combinarea retelor sociale, monitorizarea cu success a reputatiei brandului si gestionarea relatiei cu fanii.

A doua parte a evenimentului este dedicata unui workshop special cu tema “Marketing si comunicare pe Facebook” sustinut de reprezentanti din agentii interactive si companii cu o activa prezenta in aceasta retea devenita fenomenul momentului in social media.

Participantii vor descoperi printre altele cum poti transmite mesajul direct publicului vizat, cum sa construiesti o comunitate pe Facebook sau cum sa stabilesti obiectivele corect in vederea atingerii lor.

Cei interesati sa participe la eveniment isi pot rezerva din timp un loc. Detalii complete despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.socialnetworks.ro.