Cum sa te promovezi pe Facebook si Social Media

Cum sa te promovezi pe Facebook si Social Media

Pe 7 iulie 2011, in cadrul celei de-a doua editii a evenimentului Social Networks Conference organizat la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, va avea loc workshop-ul Marketing si comunicare pe Facebook, ce isi propune oferirea de strategii si instrumente pentru comunicarea in cea mai mare retea sociala din Romania si la nivel mondial.

Workshop-ul se va desfasura in a doua parte a evenimentului si va fi sustinut de reprezentanti din agentii interactive si companii cu o dinamica prezenta in aceasta retea devenita fenomenul momentului in social media.

Participantii vor descoperi printre altele cum poti transmite mesajul direct publicului vizat, cum sa obtii mai mult trafic pentru pagina ta, cum sa construiesti o comunitate pe Facebook sau cum sa stabilesti obiectivele corect in vederea atingerii lor.

Facebook a devenit un mod de viata, fiind cea mai populara retea de socializare din lume, motiv pentru care scopul acestui workshop este de a explora modul de realizare a unei campanii de succes pe Facebook, de a crea un impact prin initiativele lansate, de a masura interactiunea si de a antrena comunitatea din jurul paginilor.

Invitatii internationali ai evenimentului sunt: Jiri Voves, Director Socialbakers, Guy Kedar, Social Media and Emerging Platforms Manager MEC EMEA si Stefanos Karagos, Managing Director - Information Alchemist XPLAIN.

Cei trei specialisti au o experienta vasta in zona de social media si vor oferi sfaturi practice despre cum sa-ti imbunatatesti comunicarea cu publicurile - tinta si cum sa derulezi campanii de succes in retelele sociale relevante pentru business-ul tau.

Pe lista vorbitorilor se afla si profesionisti locali in online si reprezentanti din zona acestor retele, printre numele anuntate numarandu-se: Madalin Vladu, Senior Client Service Daedalus Millward Brown, Catalin Tenita, Managing Partner TreeWorks, Cristian Manafu, Managing Partner Evensys, Gabriel Nedelea, Managing Director Metromind, Bobby Voicu, General Manager Intact Interactive si Costin Radu, Managing Partner The Geeks.

Cei interesati sa participe la eveniment isi pot rezerva din timp un loc. Detalii complete despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.socialnetworks.ro.

Comunicat de presa