Tablet PC-ul Allview AllDro este compatibil 3G

Multifunctionalitatea tabletei PC Allview AllDro este acum completa prin acesta functie atat de importanta pentru utilizatorii ei, care se vor putea bucura de o mobilitatea maxima.

AllDro ruleaza sistemul de operare Google Android 2.1 si are un ecran de 7’’ mai mult decat potrivit pentru navigat toata ziua pe internet.

Pentru utilizatorii care folosesc deja tableta, acest modem va putea fi achizitionat ca accesoriu AllDro, in timp ce pachetul AllDro 2 GB + dongle 3G se va gasi pe piata la pretul promotional de 999 lei.

Folosind AllDro utilizatorii pot accesa reţele sociale, au casuta postala mereu la indemana si pot instala mii de aplicatii utile si jocuri de tot felul. De exemplu, instaland aplicatii office utilizatorii vor realiza ca nu a fost niciodata mai simplu si comod sa lucreze de acasa.

Cu o greutate de doar 370 g tableta aduce cu ea o bibloteca intreaga pentru ca poate fi folosita ca e-Book reader de catre pasionatii de lectura.

De asemenea cu AllDro se pot efectua apelurilor VoIP prin Wi-Fi si cu ajutorul cablului HDMI inclus fotografiile si materialele video FullHD pot fi redate pe un televizor corespunzator.

AllDro are o memorie interna de 2 GB care poate fi extinsa la 32 GB. Portul mini USB faciliteaza transferul datelor din tableta in PC si invers. Cu reteaua wireless pornita tableta ofera libertatea de navigare pe internet timp de 6 ore iar ascultand muzica timpul de folosire ajunge pana la 30 de ore.

Tableta PC Allview este disponibila la vanzare in reteaua de magazine Germanos, Selgros Cash&Carry si in retele de magazine de specialitate din toata tara.