Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

F-Secure a fost ales Produsul Anului 2010 de catre AV-Comparatives !

F-Secure - produsul anului 2010!

F-Secure a fost ales Produsul Anului 2010 de catre AV-Comparatives !
Dupa un an exceptional in care a trecut toate testele AV-Comparatives cu calificativul maxim, Advanced+, F-Secure a fost premiat acum cu titlul de Produsul Anului 2010 de catre AV-Comparatives.

2010 a fost un an impresionant pentru recunoasterea performantei produselor F-Secure.

F-Secure castiga AV-Comparative’s Whole Product Dynamic Test in urma rezultatelor excelente la testele efectuate de diverse organisme independende din intreaga lume, incluzand AV-Test, Virus Bulletin, NSS Labs si PC Security Labs.

Cu rezultate remarcabile de-a lungul tuturor testelor din 2010, F-Secure se diferentiaza clar pentru protectia sa imbatabila si pentru numarul extreme de mic de alarme fals-pozitive.

Potrivit rezultatelor efectuate de AV-Test, F-Secure ofera usurinta in utlizare datorita impactului redus asupra resurselor.

A obtinut scoruri exceptionale pentru detectia statica si dinamica pentru malware necunoscut si a fost in mod clar deasupra mediei de detectie in protejarea impotriva infectarilor cu malware, precum si in dezinfectarea si repararea computerelor virusate.

F-Secure a obtinut certificarea AV-Test pentru protectie, reparare si usurinta in utilizare de doua ori la rand. Pe parcursul celui de-al doilea si al treilea trimestru al 2010, AV-Test a testat 19 produse de securitate din care doar 13 au trecut certificarea.

De asemenea, F-Secure a fost recunoscut ca avand cel mai mare progres inregistrat intre competitori fata de versiunile trecute.

Comunicate de presa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine