Evolve este unul din finalistii European IT Excellence Awards 2011

Evolve este unul din finalistii European IT Excellence Awards 2011

Evolve a fost nominalizat in finala prestigioasei competitii European IT Excellence Awards 2011. misoft systems a primit titlul de Finalist la categoria Customer Relationship pentru implementarea soluţiei de management a clientilor – Evolve.

European IT Excellence Award este o competiţie care selectează si recompensează producătorii şi distribuitorii de software din Europa cu cele mai bune performanţe în dezvoltarea şi implementare aplicatiilor software.

„Juriul a fost impresionant de calitatea aplicatiilor si de munca depusa pentru pregatirea acestora” a declarat John Chapman, Director Editorial IT Europa care a mai adaugat: „cu finalişti din 23 de ţări, aceste premii sunt, evident vazute ca oportunitatea de acces catre abilitatile zonei IT din Europa.”

„Recunoasterea calitatii aplicatiilor si proiectelor noastre in cadrul unei competitii de o asemenea anvergura ne onoreaza si confirma atat standardele tehnologice ridicate atinse cat si livrarea unor solutii care depasesc nivelul asteptarilor clientilor nostri”, a declarat Iulian Iuga, managing director misoft systems.

Gala 2011 reuneşte în etapa finală 64 de companii, iar câştigătorii pentru fiecare categorie vor fi anunţaţi în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă IT Europa, ce se va desfăşura la Londra pe 10 februarie 2011.

„Aceasta nominalizare dovedeste faptul ca rebrandingul initiat in urma cu cateva luni nu a reprezintat doar o schimbare de nume cat mai ales o imbunatatire semnificativa a performantelor aplicatiei pornind de la nevoile exprimate de catre clientii nostri”, a adaugat Paul Hrimiuc, business solution consultant misoft systems.

Comunicate de presa