Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Arata-ne cat de atasat esti de computerul tau si ECDL ROMANIA te premiaza

Posteaza pe Wall-ul paginii Facebook ECDL ROMANIA o fotografie in care sa ne dovedesti cat de atasat esti de computerul tau, convinge-ti prietenii sa dea cat mai multe Like-uri si daca poza ta va avea cele mai multe voturi vei fi premiat.

Concursul « Arata-ne cat de atasat esti de computerul tau si ECDL ROMANIA te premiaza! » se desfasoara in perioada 22 noiembrie 2010 – 21 ianuarie 2011 inclusiv. Vor fi desemnati 4 castigatori care vor castiga premii constand in aparate foto sau mp4 playere, dar si posibilitatea de a obtine o certificare ECDL recunoscuta la nivel international.

Detalii despre regulamentul concursului care se deruleaza exclusiv pe pagina Facebook ECDL ROMANIA se gasesc si pe www.ecdl.org.ro sau direct la adresa marketing@ecdl.org.ro .

Computerul tinde sa detina un rol din ce in ce mai important in viata tuturor, iar acest lucru se reflecta si in timpul semnificativ pe care il petrecem zilnic in fata monitorului.

Tendinta generala de a ne desfasura o mare parte dintre activitati cu ajutorul computerului ne determina sa integram evolutiei tehnologice inevitabile mobile convingatoare astfel incat tehnologia sa nu denatureze educatia si modul de viata sanatos al tuturor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine