HP lanseaza conceptul "Instant-On" pentru companii si sectorul public

HP prezinta noua sa viziune „Instant-On” pentru companii si organizatii publice, o viziune care presupune includerea tehnologiei in toate initiativele companiilor sau a institutiilor astfel incat sa le pregateasca pentru a raspunde mai bine asteptarilor clientilor sau cetatenilor.

HP lanseaza, de asemenea, noi pachete integrate de servicii si solutii care pot ajuta companiile si organizatiile din sectorul public sa implementeze tehnologia „Instant-On”.

Pe masura ce tehnologiile mobile si de cloud computing castiga tot mai multi adepti, lumea se transforma intr-un mediu permanent conectat. De aceea, clientii si cetatenii asteapta raspunsuri imediate sau in doar cateva secunde, nemaifiind dispusi sa astepte zile sau saptamani intregi.

Un nou studiu comandat de HP arata ca rolul jucat de solutiile IT in activitatea companiilor se schimba. Daca in trecut IT-ul avea rol administrativ, in prezent el ajunge sa se identifice cu insasi compania, sub toate aspectele ei.

- 86% dintre managerii de top din companii sau din sectorul public considera ca a devenit important pentru companii sa se adapteze schimbarilor aparute in cerintele clientilor.

- 78% dintre ei cred ca tehnologia este un element esential pentru inovare in sectorul public si in mediul de afaceri.

- 85% dintre respondenti au mentionat faptul ca, pentru a avea succes, tehnologia trebuie integrata in serviciile oferite de mediul de afaceri si in sectorul public.

Cu ajutorul noilor solutii integrate, HP ajuta companiile sa reinventeze modul in care utilizeaza tehnologia pentru a oferi valoare adaugata pe tot parcursul proceselor care se desfasoara in activitatea acestora.

Oferta HP include serviciile de implementare, dispozitivele mobile necesare pentru acces, precum si centrele de date globale necesare pentru a sustine un timp de raspuns imediat.

„Acele companii care reusesc sa se ridice, in mod regulat, la inaltimea asteptarilor clientilor sai au o anumita structura”, a declarat Thomas E. Hogan, Vicepresedinte Executiv Enterprise Sales, Marketing and Strategy HP.

„Conceptul Instant-On reprezinta un avantaj competitiv si un element de diferentiere care le ofera clientilor, angajatilor, partenerilor si cetatenilor raspunsuri imediate pentru nevoile lor, iar HP are solutiile care fac posibila aceasta viteza de raspuns.”

Noul set de solutii integrate HP are la baza portofoliul vast de hardware, software, servicii si proprietate intelectuala al companiei si le ofera atat reprezentantilor mediului de afaceri, cat si celor din sectorul public instrumentele necesare pentru a moderniza, transforma, securiza, optimiza si livra conceptul de Instant-On .

HP anunta, de asemenea, lansarea a doua noi servicii HP Hybrid Delivery menite sa ii ajute pe clienti sa implementeze viziunea Instant-On.

- HP Hybrid Delivery Strategy Service pune la dispozitia clientilor un model structurat de informatii despre programele, proiectele si principalele activitati care le permit companiilor sa evolueze catre si sa administreze un model hibrid de livrare a serviciilor.

Aceasta oferta le asigura clienţilor o structura prin care pot introduce o serie de concepte de livrare hibrida de servicii in mediile tehnologice existente.

- HP Hybrid Delivery Workload Analysis Service analizeaza incarcatura si aplicatiile unei companii pentru a determina compatibilitatea activitatii sale cu un mediu hibrid.

Datorita unui portofoliu unic de software de analiza, expertii HP colecteaza date despre profilul de utilizare si cerintele companiei, pe baza carora pot dezvolta apoi un set de recomandari privind cea mai buna modalitate de a combina diferitele niveluri de activitate astfel incat sa poata rula in medii hibride.

Sursa: GMP