Primul portal complet de 3D Entertainment din Romania - 3Dpedia.ro - se lanseaza oficial

Tot ce ti-ai dorit sa stii despre divertismentul 3D gasesti acum intr-un singur site.


Ultimii ani au reprezentat cu siguranta o revolutie in domeniul 3D, filmele si cinematografele aparute in numar mare fiind motorul principal.

Insa 3D, in acceptiunea de divertisment a termenului, nu inseamna doar atat.

Veti fi impresionati sa puteti intra in lumea fotografiei 3D, a produselor care va pot aduce senzatiile tari la voi acasa, in forumul de discutii dedicat pasionatilor de 3D sau sa gasitii raspunsuri la toate intrebarile pe care vi le-ati pus pana acum despre modul in care functioneaza si se manifesta acest fenomen.

De aceea, prin efortul a doi tineri pasionati de 3D si in acelasi timp profesionisti in web development si entertainment, Lucian Ciobanu respectivi Liviu Fratila, a luat fiinta site-ul www.3Dpedia.ro, din dorinta de a umple un gol existent in internetul romanesc, cel al unui portal complet de 3D, care sa contina tot ceea ce ar putea fi interesant in acest domeniu fascinant.

Trebuie tinut cont ca un portal se diferentiaza de un magazin online care ofera si informatii, pentru ca adeseori cine vinde produse are si tendita (voluntara sau nu) de a fi subiectiv, persuasiv si de a nu scoate in evidenta si partile negative.

Sectiunea de review de produs, spre exemplu, de pe www.3Dpedia.ro, este construita tocmai in acest sens, pentru a aduce obiectivitate si a explica mai bine functionalitatea anumitor produse, detasandu-se de reclama producatorului.

In scopul furnizarii unor informatii cat mai precise si proaspete, 3Dpedia.ro si-a propus sa infiinteze parteneriate cu toti marii jucatori ai industriei, astfel vizitatorii avand acces la ultimile stiri 3D, la noile produse lansate ce folosesc aceasta tehnologie, la concursurile si evenimentele ce vor urma.

3Dpedia.ro nu se vrea a fi un site atotstiutor, mai ales ca domeniul este intr-o continua evolutie. Asadar vizitatorii pot interveni oricand, prin participarea activa la generarea de continut, la adaugarea de noi informatii, review-uri, comentarii sau recomandari.

Intrati chiar acum in lumea 3D accesand www.3Dpedia.ro Va recomandam sa aveti la indemana ochelarii anaglyph (red/cyan sau magenta/green), pentru o experienta completa.