Cotatii simboluri BVB pe site-ul tau de la Stockpedia.ro

Stockpedia.ro ofera posibilitatea de a integra cotatii simboluri BVB pe site-uri/blog-uri. Inserarea este facila necesitand doar copierea unui cod HTML. Datele sunt actualizate automat de catre Stockpedia.ro.


Stockpedia.ro le vine in ajutor site-urilor, blog-urilor cu caracter economic, financiar, bursier punand la dispozitie cotatii simboluri BVB usor de integrat si de configurat, eliberandu-i pe proprietari de necesitatea actualizarii datelor, datele fiind intretinute de catre Stockpedia.ro

Nu sunt necesare cunostinte avansate, nu trebuiesc configurate librarii grafice, se inserezeaza doar un cod HTML.

Proprietarii de site-uri se pot concentra acum pe ce stiu ei mai bine: scris, analiza, interpretare date …

Widget-ul ofera posibilitatea configurarii astfel incat sa se potriveasca perfect in site. Atribute ca latime, lungime, culoare sunt usor si intuitiv de modificat, se ofera suport pentru configurare.

Site-urile pot prezenta astfel informatii suplimentare fara nici un cost aditional, devenind mai atragatoare si mai utile pentru utilizatori, rezultand in fidelizarea vizitatorilor si atragerea unora noi.

Widget-ul se poate gasi la adresa http://www.stockpedia.ro/widgetcotatiesimbol si este perfect configurabil.

Stockpedia.ro este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. De asemenea gasim aici o varietate de tool-uri si widget-uri financiare