Cum credibilizezi serviciile de e-commerce si tranzactii on-line in Romania

Cum credibilizezi serviciile de e-commerce si tranzactii on-line in Romania pe zona de imprimante multifunctionale, faxuri, scannere, copiatoare digitale, o solutie de la eLog.ro


www.eLog.ro participa la Gala Premiilor Gpec 2010 pe data de 2 septembrie 2010. Participarea eLog.ro la acest eveniment este o asumare din partea acestuia a valorilor unui comert electronic de inalta calitate.

In acest sens, eLog.ro isi propune sa creasca nivelul de incredere al internautilor cu privire la comertul si tranzactiile on-line.

Prin asumarea rolului de distribuitor online de imprimante si multifunctionale, faxuri, scannere, aparate xerox, consumabile originale si alte produse IT&C responsabil si prin tratarea cu respect a clientilor proprii, eLog.ro vrea sa demonstreze opiniei publice siguranta si calitatea serviciilor de e-commerce din Romania.

Marca de Incredere GPeC se acorda doar magazinelor care intra in competitie la cea de a 5-a editie a Galei Premiilor eCommerce si care respecta cumulativ 8 criterii de preselectie, numite de organizatori “reguli de bun-simt in comertul electronic, fara de care niciun comerciant nu ar trebui sa existe.”

eLog.ro, este cel mai mare distribuitor din Romania de consumabile originale pentru imprimante, copiatoare digitale, imprimante multifunctionale si fax-uri. “E Logic Solutions”, compania care administreaza eLog.ro, este de asemenea o companie implicata social.

Sursa: eLog.ro si Comunicate de presa