liveMag.ro inscris la Gala Premilor eCommerce 2010

Magazinul online de produse IT&C liveMag.ro s-a inscris la Gala Premiilor eCommerce 2010 in categoria magazine online cu traditie.


Anul acesta ne pastram obiectivele cu care am pornit la drum in anul 2009, acelea de a oferi servicii de calitate si a facilita procesul de cumparare pentru a veni in beneficiul clientului final.

Astfel am facut modificari de design pentru a imbunatati usurinta de utilizare a magazinului, astfel incat utilizatorii sa poata vizualiza si achizitiona produse din liveMag.ro mult mai usor.


Clientii nostri vor regasi acum pe magazinul liveMag.ro o pagina speciala de promotii pentru cele mai importante categorii de produse din magazin, o oferta de peste 10.000 de produse dar in acelasi timp le oferim si posibilitatea returnarii laptopurilor in maxim 30 de zile de la achizitionarea lor.

Inca de la lansare liveMag.ro a fost unul dintre cele mai active magazine online in retelele sociale, comunicand prin blog, Twitter si Facebook iar de anul acesta inovam prin implementarea unui instrument care permite distribuirea produselor din cosul de cumparaturi pe peretele din Facebook.


liveMag.ro saluta initiativa organizatorilor GPeC de a introduce noi instrumente de masurare si analiza a performantei magazinelor online si suntem siguri ca testarea cu noile instrumente va veni in beneficiul comertului online.

In anul 2009 la numai 6 luni de lansare am fost desemnati cel mai bun start-up in ecommerce, cel mai bun magazin IT&C si cel mai bun start-up in opinia utilizatorilor, fiind magazinul cu cele mai multe premii castigate la gala.

Magazinul online liveMag.ro face parte din grupul Copimaj alaturi de agentia interactiva Copimaj si platforma de comert online Live2c.

Comunicate de presa