Producatorul scannerelor de format mare Colortrac a participat la Conferinta Internationala a Utilizatorilor ESRI - California

Colortrac, lider in productia de scannere si solutii de scanare profesionala de format mare (A1, A0, B0), a prezentat publicului o gama completa de scannere SmartLF pentru harti la Conferinta Internationala a Utilizatorilor ESRI din San Diego, California - cel mai mare eveniment international in domeniul GIS (Geographic Information Systems), ce s-a desfasurat intre 12 – 16 Iulie 2010.


Conferinta Internationala a Utilizatorilor ESRI (ESRI World-Wide User Conference) a fost o ocazie perfecta pentru producatorul Colortrac de a arata utilizatorilor GIS (topografie, cadastru, masuratori terestre) cat de avansata este gama Colortrac SmartLF de scannere de format mare pentru harti si documente, cat si beneficiile superioare pe care acestea le ofera profesionistilor GIS.

Colortrac a fost prezent la ESRI 2010 World-Wide User Conference, cel mai important eveniment GIS desfasurat la nivel international, pentru a patra oara în ultimii ani. Acest fapt subliniaza valoarea pe care Colortrac o acorda ESRI ca jucator cheie în industria de software GIS.

Produsele Colortrac prezentate la World-Wide ESRI User Conference au fost scannerele din gama SmartLF Ci24 si Ci40, distribuite in Romania prin Z Spot Media, singurele scannere de format mare disponibile pe piata, care scot documentele in partea frontala a scannerului si nu prin spate, asa cum se intampla la oricare alt model. Trebuie mentionat ca aceste scannere au cea mai mica si mai compacta baza din clasa 24\'- 40\'.

Avand o dimensiune mai mica decat modelele similare concurente, seria SmartLF Ci este o combinatie intre baza compacta si un mod practic de manevrare a hartiei cu intrare si iesire prin fata. Acestea confera scannerului capacitatea de a fi utilizat oriunde si oricand, lucru care nu este posibil cu produsele concurentei, mai mari si nepotrivite pentru utilizare desktop (pe birou).

Scannerele SmartLF sunt disponibile în trei modele upgradabile.

Capabile de scanare monocrom, tonuri de gri si color, sprijinite de USB2.0 de mare viteza si conectivitate Ethernet 10/100/1000, gama SmartLF Ci si Gx+ ofera profesionistilor GIS posibilitatea de scanare si copiere rapida, precisa si accesibila pentru harti si documente tehnice la orice statie de lucru sau pe orice imprimanta conectata la retea.

Toate scannerele SmartLF Ci şi Gx+ utilizeaza iluminare instant cu LED, cu durata de viata foarte lunga si respecta normele ENERGY STAR privind economia de energie. Sistemele de grafica profesionala Colortrac CCD color sunt cu o generatie deasupra sistemelor concurente mult mai lente.

Vechile produse continua sa fie neprietenoase mediului, tuburile flourescente nefiind in conformitate cu normele ENERGY STAR, necesitand o perioada mai mare de incalzire pentru asigurarea stabilitatii culorii.

ESRI World-Wide User Conference a dat posibilitatea producatorului Colortrac Inc sa demonstreze inca o data comunitatii GIS ca multiplele caracteristici avansate si beneficiile existente la scannerele Smart LF pentru harti si documente tehnice fac ca solicitarile profesionistilor GIS sa fie mai productive, prin transpunerea unor imagini mai bune si de calitate superioara, la o viteza mai mare.

Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media (www.zspotmedia.ro), firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare: scanare, copiere, printare si finisare A1, A0, digitizare carte veche dar si o gama larga de echipamente pentru productie publicitara .

Firma este distribuitor autorizat al Colortrac in Romania asigurand distributie nationala printr-o retea larga de parteneri IT.

Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP (printare scanare A1, A0), i2s, Konika Minolta, Atiz (scanere digitizare carte), Rigoli (pliere finisare planse A0), Scan2CAD (vectorizare), Csoft, etc.

Pentru mai multe informatii despre produsele Colortrac va rugam sa contactati specialistii firmei la 0214205093 sau (adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

Comunicate de presa