SMS-protection a fost nominalizata intre cele 11 aplicatii finaliste ale concursului Calling All Innovators Romania

SMS-protection a fost nominalizata intre cele 11 aplicatii finaliste ale concursului Calling All Innovators Romania de anul acesta.


Competitia organizata de Nokia si dedicata dezvoltatorilor de aplicatii din toata lumea isi propune sa stimuleze creativitatea si schimbarea.

Concursul motiveaza dezvoltatorii sa creeze aplicatii si servicii utile consumatorilor, functionale pentru aparatele Nokia.

Aplicatia SMS-protection a fost inscrisa in acest concurs din dorinta de a confirma potentialul sau de succes.

Calling All Innovators este o competitie importanta pentru dezvoltatorii de software, care certifica, in plus fata de reactia venita din piata, calitatile produsului creat. Faptul ca SMS-protection a fost nominalizata ca finalista demonstreaza ca asteptarile in privinta aplicatiei si utilitatii ei au fost realiste.

Recent lansata pe piata, aplicatia SMS-protection rezolva problema securitatii datelor trimise prin mesaje text, prin criptarea acestora cu algoritmi avansati si standardizati.

Este accesibila oricui, functioneaza in orice retea, inclusiv in roaming si nu necesita configurare suplimentara. Solutia este usor de folosit si compatibila cu toata gama de smartphone-uri (Symbian 3rd, FP1, FP2, Symbian 5th).

Concursul Calling All Innovators Romania este organizat pentru dezvoltatori din tara noastra care creeaza aplicatii utile pentru utilizatorii Nokia, concurentii avand insa posibilitatea de a se inscrie si in consursul international, in una din cele patru categorii: Eco/Being Green, Entertainment, Productivity si Life Improvement.

Juriul competitiei este alcatuit din specialisti apartinand sponsorului Nokia si din experti in industrie, iar criteriile de evaluare luate in considerare pentru stabilirea castigatorilor sunt: calitate, functionalitate, unicitate, creativitate, potentialul de piata al aplicatiei si capacitatea sa de a creste standardul de viata al segmentului tinta de utilizatori.

Castigatorii vor fi anuntati in septembrie 2010 si vor concura pentru importante premii, in valoare totala de 10.000 euro, marele premiu fiind in valoare de 6000 euro.

Aplicatia SMS-protection poate fi achizitionata de pe www.sms-protection.ro.

Sursa: www.sms-protection.ro