Vodafone reduce preturile la telefoane iar Orange lanseaza un serviciu de asistenta online

Vodafone Romania reduce pana la finalul lunii august preturile la 9 modele de telefoane, oferta incluzand dispozitive din toate categoriile de pret.


In perioada 15 iulie- 31august, impreuna cu un abonament Vodafone incheiat pe doi ani, clientii au la dispozitie modelul Samsung C3010 la 0 euro, Vodafone 543 si LG GU230 la 9 euro. Pe de alta parte, Nokia 2730 este disponibil la 19 euro, impreuna cu orice abonament de voce. Samsung Corby TxT poate fi achizitionat la 29 de euro, LG Cookie Fresh la 39 de euro si Samsung Corby Touch este disponibil la 49 de euro

Totodata, modele de smartphone Nokia 5230 si Nokia X6, cu touch screen de 3,2", camera foto avansata, functii multimedia, acces la email si la retelele sociale, sunt disponibile in oferta impreuna cu mai multe pachete de voce si Internet.

Orange lanseaza un serviciu de asistenta online
Orange Romania a lansat un serviciu de asistenta online care ofera clientilor sai informatii utile despre serviciile si produsele Orange.

Vizitatorii site-ului www.orange.ro/asistenta pot adresa intrebari expertilor Orange sau celorlalti utilizatori, pot vota raspunsurile primite si pot contribui ei insisi cu raspunsuri privind serviciile si produsele pe care le utilizeaza.

Serviciul de asistenta online a fost dezvoltat pornind de la intrebarile frecvente ale clientilor Orange si vine in completarea canalelor de comunicare existente.