SapteSeri.ro intra in portofoliul F5 X-Media

Regia de vanzari online F5 X-Media va administra, incepand de astazi, spatiile publicitare ale ghidului online de timp liber SapteSeri.ro, alaturi de publisherul site-ului, Sapte Nopti.


Astfel, regia de vanzari online a companiei F5 obtine un share de 5,8% din numarul total de clienti unici inregistrat in cadrul categoriei de Programe si ghiduri din SATI.

“SapteSeri.ro inseamna un nou brand de publishing puternic in portofoliul F5 X-Media si, in consecinta, nenumarate oportunitati de asociere de brand si dezvoltare de campanii interactive pentru clientii de publicitate”, a spus Irina Morosanu, business affairs manager F5 (companie care detine regia de vanzari F5 X-Media).

“Era timpul sa facem un pas inainte in ceea ce priveste gestionarea spatiului online al Sapte Seri. Cred ca aceasta colaborare este benefica, in primul rand, pentru vizitatorii SapteSeri.ro, care vor avea acces la un continut si la campanii interactive de calitate.

Industria online este in crestere si cred ca parteneriatul cu F5 X-Media va duce la dezvoltarea ambelor companii, atat din punct de vedere al vanzarilor, cat si al imaginii pe o piata atat de dinamica si exigenta cum este cea a mediului online”, a declarat András Kovács, director general Sapte Nopti.

Odata cu includerea in portofoliu a ghidului SapteSeri.ro, F5 X-Media isi mareste oferta pe zona de Lifestyle&Divertisment, avand la dispozitie pe acest segment 20 de site-uri si un volum lunar de aproape 5,9 milioane de clienti unici insumati, respectiv circa 44,2 milioane de afisari, conform datelor SATI si Google Analytics aferente lunii mai.

In plus, pe categoria Programe si ghiduri din SATI, regia de vanzari online este reprezentata acum de doua site-uri – SapteSeri.ro si 24FUN.ro; detinand, potrivit datelor din mai, un share de 5,8% (257 mii) in ceea ce priveste clientii unici, respectiv de 15,8 procente (942 mii) din punct de vedere al afisarilor.

F5 X-Media este regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale a companiei F5, Realitatea-Catavencu. In prezent, pe segment Lifestyle&Divertisment, regia reprezinta 20 de site-uri: SapteSeri.ro; RadioGuerrilla.ro; 24FUN.ro; HEYO.ro; TimpulTau.ro; PrimaTv.ro; Mondenii.ro; CireasaDePeTort.ro; FisierulMeu.ro; NewUpload.ro; Ascuns.ro; MediaSave.ro; Liric.ro; ProAnunt.ro; RadarStats.com; Jocatino.ro; BackAds.ro; Vorbeo.com; Setrating.com; Five2win.net.