MONEY.ro si The Money Channel lanseaza Business Coach - un proiect dedicat antreprenorilor si managerilor de companii

Portalul MONEY.ro si televiziunea de business The Money Channel au initiat in parteneriat cu Mihai Stanescu, fondatorul RoCoach, programul Business Coach.


Antreprenorii, managerii de departament si de companii sunt invitati pe portalul MONEY.ro, in sectiunea Business Coach, sa-si expuna sub forma de intrebari problemele de management cu care se confrunta.

Mihai Stanescu le va raspunde in fiecare luna, la The Money Channel in cadrul emisiunii Antreprenor.

“Indiferent de sistemul din care face parte, antreprenorial sau corporatist, managerul roman porneste, in general, cu pasul gresit: e pasiv. E obisnuit sa i se transfere knowledge, solutii, sa deprinda competentele altora si sa ignore oportunitatile si resursele de care dispune direct. Impreuna cu MONEY.ro si The Money Channel voi incerca un exercitiu simplu: managerii imi adreseaza intrebarile lor, iar eu ii ajut sa le reformuleze astfel incat fiecare dintre ei sa-si gaseasca singur raspunsul potrivit” a precizat Mihai Stanescu, executive coach.

Mihai Stanescu dispune de o experienta de 10 ani in realizarea de proiecte de dezvoltare organizationala prin coaching, atat in Romania, cat si in Austria, Grecia, Ungaria sau Bulgaria, avand la activ peste 3500 de ore si 250 de culturi organizationale – intre care pot fi mentionate companii precum Heineken, Codecs, Holcim Grup, Raiffeisen Bank sau Constam.

In 2007, a primit titlul Coach of the Year si este membru al Federatiei Internationale de Coaching (ICF), al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) si membru-fondator al Asociatiei Romane pentru Coaching (ARC).

Emisiunea Antreprenor sustine spiritul antreprenorial, oferind informatii utile si exemple relevante pentru cei care au intrat sau se pregatesc sa intre in afaceri pe cont propriu. Emisiunea este realizata si prezentata de Luiza Gireada si se difuzeaza de marti pana joi, de la 17:30, la The Money Channel.

MONEY.ro este portalul de business al companiei F5, Realitatea-Catavencu, iar spatiile publicitare sunt administrate de regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale F5 X-Media.