Festivalul de publicitate neconventionala ADfel se intoarce La Motoare

ADfel, festivalul de publicitate neconventionala organizat de IQads si 24-FUN, revine in cea de a cincea editie cu Grand Spoof, ADfel Galleries, Ziua Culturala, Atelierele ADfel si numeroase alte ocazii supriza de promovare a gandirii alternative in publicitate si a metodele neconventionale de interactiune dintre barnduri si consumatori.


Festivalul este programat pentru perioada 26 iulie – 1 august, pe terasa La Motoare, din capitala.

Ca in fiecare an, ADfel va gazdui pe parcursul celor 7 zile brandurile pregatite sa demonstreze cum se poate face publicitate simplu si eficient, fie prin intermediul executiilor neconventionale, fie prin activitati creative generate la fata locului, transformand, astfel, comunicarea de brand in divertisment si interactionand cu tinerii - publicul tinta cel mai pregatit sa “traiasca publicitatea pe propria piele”, vizat in majoritatea strategiilor de comunicare.

Participantii la ADfel vor avea parte de surprize noi anul acesta, dar si de activitatile deja consacrate ale festivalului: Grand Spoof - concursul de parodii dupa reclame; ADfel Galleries – expozitia cu cele mai bune executii neconventionale realizate de agentii locale si internationale de publicitate; Ziua Culturala – dedicata brandurilor culturale si sociale care vor demonstra ca neconventionalul in publicitate nu este constrans de bugete mici sau de lipsa agentiilor; Atelierele ADfel – programul de traininguri intensive pentru cei care isi doresc sa lucreze publicitate.

In plus, organizatorii au pregatit anul acesta Suplimentul ADfel, un ghid de prezentare a festivalului si de ilustrare a fenomenului neconventionalului in Romania si in lume, suplimentul fiind distribuit impreuna cu revista 24-FUN.

In cifre, pana in acest moment, festivalul ADfel a insemnat peste 70 de branduri angajate in actiuni neconventionale si mai mult de 20.000 de oameni prezenti la fiecare editie, care s-au jucat cu peste 150 de idei implementate pe teresa La Motoare.

Istoria editiilor ADfel de pana acum poate fi urmarita pe blog.IQads.ro, dar si pe site-ul evenimentului www.ADfel.ro.

ADfel beneficiaza de sustinerea media a grupului Realitatea-Catavencu – prin intermediul produselor Realitatea TV, The Money Channel, Radio Guerrilla, Money Express, Academina Catavencu, REALITATEA.NET, MONEY.ro, Eliberadio.ro; si a urmatorilor parteneri: 24-FUN, Playboy, Men’s Health, Tabu, Trilulilu, Metropotam, Feeder, MVcom, Cocor Media Channel, ZOOM si OOPS.

Mai multe informatii legate de editia de anul acesta a festivalului ADfel vor fi disponibile pe site-ul evenimentului, www.ADfel.ro, pe pagina de Facebook ( Facebook.com/ADfel ) si cea de Twitter ( Twitter.com/ADfel )

Despre IQads
Avand o audienta de peste 150.000 de unici lunar, IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea, parte din F5, compania new media a trustului Realitatea-Catavencu. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK (www.SMARK.ro), comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Despre 24-FUN
Lider pe piata media din Romania pe segmentul city-guide, avand cea mai rapida dezvoltare in ultimii 5 ani in randul publicatiilor de profil (peste 9 editii noi lansate de la inceputul lui 2006 pana in prezent), 24-FUN are distributie gratuita si selectiva in cele mai importante orase din Romania.