24 Broker, un sistem inovator de emitere online a politelor RCA

Cluj-Napoca- 21 Mai 2010 - Cluj Napoca, 21 mai 201024 Broker, un sistem inovator de emitere online a politelor RCA

Ce este 24Broker.ro

24Broker.ro este o aplicatie destinata brokerilor de asigurare care vine in ajutorul lor pentru a putea gestiona mai usor informatiile privind partenerii, politele de asigurari, agenti si activitatile lor, astfel informatiile fiind mult mai usor de urmarit si de interpretat la nivel de management, totul intr-o maniera centralizata.

O noutate in domeniu oferita brokerilor de asigurari, este interfatarea solutiei informatice 24Broker.ro cu sistemele de emitere ONLINE a politelor RCA ale asiguratorilor din Romania. Asadar, emiterea ONLINE a politelor se face din aplicatia 24Broker direct in sistemele asiguratorilor, marele avantaj fiind ca se lucraza centralizat, dintr-o singura aplicatie. Astfel polita completata se salveaza sincron in ambele aplicatii : la broker si la asigurator, iar PDF-ul pentru print se transfera automat de la asigurator in sistemul informatic al Brokerului, polita fiind apoi disponibila pentru tiparire in orice moment.

Alte functionalitati ale aplicatiei :
- Gestiune Polite
- Gestiune chitante
- Gestiune retea proprie de unitati/sucursale
- MLM (Multi level marketing) / Gestiune Agenti
- Generare Borderouri
- Comisioane si Bonusuri
- Alerte
- Nivele de acces
- Rapoarte si statistici
- Adaptabilitate

`Prinde oferta 24Broker!` intre 21 mai 2010 - 30 iunie 2010 si vei beneficia de abonament 0 timp de 3 luni si primesti GRATUIT modulul de emitere electronica a politelor RCA pentru sase asiguratori din Romania.

Scopul aplicatiei 24Broker.ro este sa vina in intampinarea brokerilor cu o solutie eficienta care sa usureze munca si in acelasi timp sa optimizeze costurile de gestionare a afacerii.

KL Software este o firma clujeana specializata in servicii IT a carei activitate este structurata pe doua directii : dezvoltarea de produse si servicii proprii, 24 Broker, Medxline, E-project, E-fact, determinata de experienta dobandita in implementarea de software pentru domeniile: financiar, medical, telecomunicatii, media, imobiliare, asigurari, iar cea de-a doua directie este de servicii de outsourcing IT.