RCS&RDS, este de vanzare?

Un anunt de vanzare de actiuni ale operatorului de servicii de televiune prin cablu RCS& RDS a fost postat miercuri pe prima pagina a Ziarului Financiar si pe internet, iar persoana de contact sustine ca este mandatata sa vanda cateva milioane de titluri, la un pret de doi euro pe actiune.


Anuntul postat in Ziarul Financiar, "Vand actiuni SC RCS&RDS SA", include un numar de telefon mobil, un cont de email pe yahoo si o adresa pe internet, www.strutitinca.ro/vanzare.

Contactata telefonic, persoana al carei numar de mobil apare in anunt sustine ca poate vinde un pachet de minim 10.000 de actiuni, la un pret de 2,5 euro pe actiune, pana la cateva milioane de actiuni, caz in care pretul scade la 2 euro pe actiune.

"Pentru mai multe amanunte, intrati pe link-ul din anunt si gasiti acolo doua formulare, si alegeti pe care mi-l trimiteti", a afirmat persoana care raspunde la numarul de mobil publicat in anunt.

Pe link-ul publicat in anunt exista doua formulare, numite declaratii de intentie, unul pentru persoane fizice, iar celalalt pentru juridice, unde cei interesati trebuie sa completeze numele, adresa, seria si numarul cartii de identiate, dar si ce numar de actiuni doresc sa achizitioneze si la ce pret.

Sursa: TehnoPOL