Costin Ilie preia conducerea editoriala a portalului de stiri REALITATEA.NET

Incepand de astazi, 18 mai, REALITATEA.NET, portalul de stiri numarul 1 in Romania, va fi coordonat editorial de Costin Ilie, in calitate de redactor-sef, respectiv de Alexandra Badicioiu-Matei si Viorel Dobran, care avanseaza din pozitiile de editori coordonatori pe cele de redactori-sefi adjuncti
.

Ionel Lespuc, fostul redactor-sef al portalului, ramane in componenta echipei REALITATEA.NET si va conduce o serie de proiecte editoriale de la Cluj, printre care si pagina de stiri locale, REALITATEA.NET/Local, relansata astazi intr-o versiune noua.

De asemenea, platformele de bloguri, comentarii si opinii VoxPublica.ro si PANDORAS.ro vor fi, in continuare, gestionate editorial de Costi Rogozanu, respectiv Alexandra Badicioiu-Matei.

“Ii multumesc lui Ionel pentru aportul esential pe care l-a avut in reformarea redactiei REALITATEA.NET in ultimul an si jumatate, perioada in care si datorita lui traficul portalului a inregistrat o crestere de aproape 70% (in ianuarie 2009 portalul avea 1.106.000 unici si a ajuns in ianuarie 2010 la 1.836.000 unici), fapt care a stabilizat REALITATEA.NET ca lider detasat al clasamentului site-urilor de stiri din Romania”, a spus Dragos Stanca, managing director F5.

Cu o experienta in presa de peste 10 ani, Costin Ilie a ocupat printre altele, timp de 6 ani, pozitia de editor coordonator al ziarului Cotidianul. Lucreaza in presa digitala din 2008, cand a fost numit redactor-sef al website-ului Cotidianul.ro, functie la care avea sa renunte un an mai tarziu pentru a coordona editorial, in paralel, proiectele VoxPublica.ro – alaturi de Costi Rogozanu; Zoom TV si portalul de stiri din Chisinau Publika.md.

Alexandra Badicioiu-Matei lucreaza in presa de 6 ani, iar cariera si-a inceput-o la Ziarul Financiar. Au urmat apoi Academia Catavencu si ziarul Cotidianul, unde a ajuns in 2004 si a condus pentru mai multi ani sectia de Features & Media, dar si numeroase proiecte speciale.

Incepand de anul trecut lucreaza la REALITATEA.NET, iar din martie anul acesta coordoneaza editorial si platforma feminina de bloguri PANDORAS.ro.

Avand o experienta in presa de 16 ani, Viorel Dobran a inceput in 1996 prin a lucra in departamentul sportiv al ziarului Cotidianul.

A plecat apoi la Sportul romanesc, dar s-a intors la sectia de sport a Cotidianul in1998, dupa un an si jumatate, si in scurt timp a devenit sef de sectie. Lucreaza in new media din vara anului trecut, cand a fost numit editor coordonator al portalului REALITATEA.NET.

REALITATEA.NET, portalul de stiri numarul 1 in Romania, este inclus in portofoliul F5, compania de new media a grupului Realitatea-Catavencu, iar spatiile publicitare sunt administrate de regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale F5 X-Media.

Comunicat oferti de F5 Media