Sybase castiga premiul de mobilitate MobileTrax 2010 pentru solutiile Class Mobile Banking si Mobile Device Management

Sybase castiga premiul de mobilitate MobileTrax 2010 pentru solutiile Class Mobile Banking si Mobile Device Management

Sybase Inc, (NYSE: SY_ lider in industria de mobile software a anuntat astazi ca solutiile sale Sybase® mBanking 365 and Afaria , au castigat premiul de mobilitate MobileTrax 2010.


Premiile au fost inmanate la Wireless Innovators Dinner din cadrul CTIA Wireless 2010, care onoreaza excelenta in mobile computing si comunicatii wireless din industria de profil a anului trecut.

“Premiile de mobilitate au onorat cei mai straluciti invovatori in industria de mobile computing si produsele wireless data communication din ultimii 15 ani’’ a spus J. Gerry Purdy, Ph.D, analist principal la MobileTrax LLC. ‘’ Acest premiu exemplifica inovatia extensiva a Sybase si importanta contributie la progresul in industria mobilitatii. Sybase continua sa ofere intreprinderilor solutii si servicii cuprinzatoare care ne aliniaza la necesitatile de mobilitate”

Sybase mBanking 365 a fost recunoscut ca produsul cel mai bun dintre solutiile de mobile banking, fiind singurul produs care ofera o singura si completa conexiune, solutie multi-channel mobile banking cu SMS, browser mobil si client, pe o singura platforma.