Cea mai buna companie de hosting? Hostway Corporation a primit o finanțare de 110 milioane USD

Hostway Corporation a primit o finanțare de 110 milioane USD

Fondată în 1998, Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezență în 13 țări, 15 datacentere, 17 centre operaționale și peste 700 angajați.


Serviciile noastre includ înregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate, hosting SaaS și servesc mai mult de 1.4 milioane de website-uri și peste 2 milioane de clienți din întreaga lume.

Hostway Corporation, compania multinațională deținătoare a filialei Hostway România, a finalizat negocierile cu un consorțiu de investitori, obținând suma de 110 milioane USD, pentru a susține creșterea la nivel internațional.

În tranzacție au fost implicate fondurile de investiții: Veronis Suhler Stevenson, Fortress Capital, Regiment Capital și Phoenix Life. Termenii înțelegerii au fost păstrați confidențiali.

Cel mai important proiect al Hostway Corporation este ServicePlex, o platformă complet automatizată pentru furnizarea de servicii de hosting în regim white-label. Sistemul este folosit de cei mai mari operatori de telefonie și telecomunicații din Statele Unite, care integrează serviciile Hostway în ofertele proprii.

Hostway România contribuie la realizarea acestei platforme, dar activitatea sa este axată în principal pe dezvoltarea unor produse adaptate pieței locale.

Flaviu Rădulescu, General Manager Hostway România:
“Avem o serie de proiecte care depindeau direct de această finanțare și suntem entuziasmați de faptul că le putem duce la următorul nivel. Două direcții sunt esențiale pentru noi: dezvoltarea continuă a infrastructurii și sprijinirea startup-urilor. Ne dorim să oferim servicii excelente, dar accesibile și companiilor mici, pentru care diferențierea prin calitate este esențială pentru pătrunderea în piață.”

Pentru mai multe detalii vizitați www.hostway.ro