Strategie de Marketing – SMART Marketing Vision

Strategie de Marketing – SMART Marketing Vision

In contextul unui mediu economic dificil reactia corecta a companiilor este nu doar reducerea costurilor, ci (re)definirea strategiei de abordare a pietei.


SMART Marketing Vision (www.marketingforum.ro) propune o abordare pragmatica a optiunilor pe care le are o companie pentru abordarea pietei pe care actioneaza si prezinta pasii de baza in crearea si comunicarea unui brand solid.

Seminarul Smart Marketing Vision propune o viziune clara si pragmatica asupra marketingului si asupra optiunilor de abordare a pietei pe care le au companiile.

Seminarul se adreseaza persoanelor cu responsabilitati de marketing si management si care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de marketing, in special componenta de strategie de marketing.

Seminarul are o durata de aproximativ 3 ore si cuprinde Prelegerea Lectorului si discutii libere. Seminarul va avea loc seara intre orele 18:00 si 21:30.

Seminarul SMART Marketing Vision este sustinut de Nicolae NAUMOF.

Taxa de participare la Seminarul SMART Marketing Vision este 150 RON+TVA/persoana la care se poate aplica 10% reducere pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 17 Martie 2010.

Data Limita pentru Inscrieri si plata taxei de participare este: 26 Martie 2010.

Comunicat de presa