F5 a lansat astazi PANDORAS.ro – planeta virtuala a femeilor inteligente, care au ceva de spus

F5 a lansat astazi PANDORAS.ro – planeta virtuala a femeilor inteligente, care au ceva de spus

Proiectul PANDORA’S (www.pandoras.ro) va cuprinde opiniile si dezbaterile a zeci de jurnaliste, bloggerite, scriitoare, scenariste, regizoare, actrite, artiste si femei de succes, indiferent de domeniul in care activeaza – sub coordonarea editoriala a Alexandrei Badicioiu-Matei.


PANDORA’S este o comunitate a femeilor cu atitudine. Fara inhibitii, clisee si false pudibonderii.

E o comunitate in care lumea apare asa cum e vazuta ea de sexul frumos. Si nu ne e frica de cutia Pandorei, atata timp cat e vorba de confidente, critica si dezbateri cu tais.

E locul de intalnire al femeilor cu atitudine, dar sigur nu va fi ocolit nici de barbati
”, a spus Alexandra Badicioiu-Matei, editor coordonator Pandoras.

“Ideea proiectului ne-a venit observand majoritatea covarsitoare a site-urilor destinate publicului feminin care trateaza, paradoxal, la modul extrem de superficial femeia – in general, aceasta e vazuta ca o consumatoare inraita de obiecte si, in marea majoritate a cazurilor, obsedata de satisfacerea partenerului de viata.

Noi credem ca femeile inteligente, care au ceva de spus, se vor regasi in proiectul nostru, motiv pentru care am incredere in succesul demersului inceput, nu intamplator astazi, 1 Martie”, spune Dragos Stanca, managing director F5.

Dupa ce a pus bazele modelului de succes VoxPublica.ro si a transformat Standard.ro intr-o platforma de analize si comentarii de business, F5 a creat si PANDORAS.ro, un spatiu liber de dezbateri si opinii dedicat femeilor, condus dupa aceleasi principii: libertate totala de exprimare si lupta de idei.

Noul proiect editorial este integrat in portalul de stiri REALITATEA.NET si va acoperi, pentru inceput, subiecte legate de Razboiul dintre sexe, Erotism, Arte & popcult, Politica & societate, Psihologie, Shopping, Fashion, Job si Life.

Printre numele care semneaza inca de la inceput pe PANDORA’S se numara actrita Maria Dinulescu; scenaristele si regizoarele Chris Simion si Florina Titz; designerul Cristina Ivan, criticul de film Madalina Rosca; Andreea Ursu de pe TomataCuScufita.ro; jurnalistele Laura Cernahoschi, Lorena Lupu, Antonia Tucheac, Cristina Hurdubaia si Alexandra Badicioiu-Matei – editorul coordonator al noii platforme.

PANDORA’s este, insa, o platforma deschisa.

Noi nume se vor alatura proiectului, in curand.

Comunicat oferit de F5 & Money.ro, Divizia new media Realitatea Catavencu