Studiu: Pe Internet iti poti gasi repede un partner de dragoste si nu numai

Pe Internet iti poti gasi repede un partner de dragoste si nu numai

Circa 30% din totalul utilizatorilor de internet din lume considera ca internetul este locul potrivit unde isi pot gasi viitorul partener de viata, potrivit rezultatelor unui sondaj preluat de Reuters.

Potrivit unui sondaj realizat de BBC World Service, 30% din totalul utilizatorilor de internet considera ca online-ul reprezinta mediul potrivit unde oricine isi poate gasi un partener/ partenera.

Acest sondaj, realizat pe aproape 11.000 de utilizatori din 19 tari, a aratat faptul ca India si Pakistanul sunt tarile cu cel mai mare numar de entuziasti in ceea ce priveste intalnirile realizate cu ajutorul internetului.

59% dintre indienii si 60% dintre pakistanezii care folosesc internetul considera ca acesta este un mediu prielnic, unde fiecare isi poate intalni sufletul pereche.

Alte tari in care utilizatorii de internet au aceeasi parere sunt Ghana (47%) si Filipine (42%). In contrast, putini dintre americani (21%), sud-coreeni (16%), britanici (28%) si francezi (27%) considera cautarea online a unui partener de viata drept o idee buna.

Rezultatele sugereaza ca respondentii cu un nivel de educatie superior sunt mai putin tentati sa considere internetul drept un loc potrivit pentru a initia o relatie - doar 28% pentru persoanele cu studii superioare, comparativ cu 36% pentru persoanele care nu au absolvit liceul.

Aceste rezultate fac parte dintr-un sondaj mai amplu, referitor la atitudinile publicului larg fata de internet, care va fi facut public pe 8 martie.

Sursa: Reuters