AMCOR a publicat studiul “Piața de consultanță în management din România în perioada 2009-2010”

AMCOR a publicat studiul “Piața de consultanță în management din România în perioada 2009-2010”

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, a publicat cel de al doilea studiu al pieței de consultanță din România, studiul “Piața de consultanță în management din România în perioada 2009-2010”.


Studiul se bazează pe cercetarea de piață întreprinsă de AMCOR în perioada 30 octombrie-15 decembrie 2009, cercetare la care au participat atât reprezentanți ai unor firme de consultanță în management membre AMCOR, cât și reprezentanți din rândul firmelor de consultanță nemembre.

Studiul este structurat în patru secțiuni: Piața de consultanță în management din România în anul 2009, Piața de consultanță în management din România în anul 2010, Organizarea firmelor de consultanță din România, Imaginea AMCOR în anul 2009, și oferă informații cu privire la cererea și oferta de consultanță în perioada 2009-2010, oportunități și dificultăți cu care se văd confruntate firmele de consultanță, evoluția onorariilor percepute, tendințele de exportare a serviciilor de consultanță, experiența și pregătirea consultanților în management din România, etc.

Studiul este disponibil în mod gratuit firmelor membre AMCOR și firmelor care au participat la cercetarea de piață derulată.