Grupul Editorial Corint a ales solutia Entersoft Business Suite de la Entersoft

Grupul Editorial Corint a ales solutia Entersoft Business Suite de la Entersoft

Grupul Editorial Corint a ales solutia Entersoft Business Suite de la Entersoft pentru administrarea activitatii companiilor din grup, editurile: Corint, Leda, Runa si Corint Junior.


Entersoft furnizeaza un sistem integrat ERP-CRM si e-Commerce – Entersoft Business Suite si este una dintre putinele companii la nivel international cu o gama completa de aplicatii integrate de tip enterprise, dezvoltate exclusiv pe platforma Microsoft®.NET.

„Decizia de a implementa o solutie ERP la nivel de grup a fost luata in urma unei atente prospectari a pietei, avand in vedere ca stiam exact ceea ce ne doream de la o astfel de solutie si avand la baza experienta utilizarii unui alt sistem timp de mai multi ani.

Am ales solutia oferita de Entersoft deoarece Entersoft Business Suite a demonstrat ca acopera toate cerintele specifice domeniul nostru de activitate.

Implementarea Entersoft Business Suite ne ofera un cost in timp real al produselor, integrarea tuturor proceselor de business, dar mai ales rapoarte manageriale consolidate la nivel de grup, ceea ce pana acum era dificil de realizat.” a declarat Carmen Ricu, Director Economic Grupul Editorial Corint.

„Avand in vedere cerintele specifice ale Grupului Editorial Corint de la un astfel de sistem, am propus solutia Entersoft Business Suite bazandu-ne pe conceptul de „best practices” pe care compania l-a dezvoltat in cele peste 2.500 de proiecte la nivel international cat si pe experienta consultantilor locali.

Estimam ca procesul de implementare pentru toatele cele 4 companii se va derula pe parcursul a 5 luni astfel incat la finalul lunii iunie sa atingem obiectivele stabilite.

Grupul Editorial Corint a inteles faptul ca intr-o perioada dificila din punct de vedere economic este important sa ai o imagine consolidata si in timp real asupra business-ului, ceea ce ne face sa fim increzatori ca in 2010 tot mai multe companii vor alege solutii de tip ERP/CRM/e-Commerce”,a declarat Cristi Cozic, Sales Manager Entersoft Romania.

Comunicat de presa